Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nenhum de nós Kyngz
edu 6 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
13% Spel op eigen helft 87%
39 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 19.6
very good Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giavarini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pişcot geeft een lange en hoge pass. Tomala is nu in balbezit. Tomala schiet op doel. Fontes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Kyngz 1:0

14e minuut.
Daar is Pereira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mansur rent richting de bal. Drybczewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drybczewski krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Pişcot met een snelle inworp. Pimpão is nu in balbezit. Nahksepp onderschept slim de pass. Nahksepp geeft een hoge lob. Tomala maakt een snoekduik en kopt de bal. Fontes bokst de bal weg. Daar is Mansur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pişcot geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tomala kopt de bal weg. Klungelig pakt Nahksepp de bal. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Tomala is nu in balbezit. Tomala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pişcot verovert de bal door een tackle van achteren. Pişcot speelt de bal door. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Mansur probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Tilico rent richting de bal. Giavarini verovert de bal door een tackle van achteren. Giavarini geeft de bal voor. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Kyngz 2:0

23e minuut.
Mansur is nu in balbezit. Mansur geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pérez Zabal de bal. Pérez Zabal geeft de bal voor. Drybczewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Fontes met een harde bal richting middenveld. Giavarini kopt de bal weg. Daar is Pişcot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pişcot geeft een hoge lob. Drybczewski krijgt zijn hoofd ertegen. Fontes bokst de bal weg.

26e minuut.
Ültan passt de bal zonder na te denken. Mansur rent richting de bal. Drybczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Drybczewski schiet op doel. Fontes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Kyngz 3:0

31e minuut.
Mansur geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pişcot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nahksepp rent richting de bal. Nahksepp geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Fontes met een harde bal richting middenveld. Giavarini kopt de bal weg. Klungelig pakt Pişcot de bal. Pişcot geeft de bal voor. Drybczewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Nahksepp rent richting de bal. Pişcot is nu in balbezit. Pişcot speelt de bal door. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tomala is nu in balbezit. Tomala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pişcot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nahksepp is nu in balbezit. Nahksepp passt de bal zonder na te denken. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Kyngz 4:0

42e minuut.
Ültan passt de bal met de wreef. Pişcot rent richting de bal. Pişcot passt de bal in één keer door. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Kyngz 5:0

43e minuut.
Mansur is nu in balbezit. Mansur geeft een hoge lob. Ure kopt de bal weg. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... Fontes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nenhum de nós 9%, Kyngz 91%.
Nenhum de nós - Kyngz 5:0

47e minuut.
Ültan verovert de bal door een tackle van achteren. Ültan speelt de bal door. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Fontes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Pereira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Inworp. Floriańczyk met een snelle inworp. Ültan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ültan geeft de bal voor. Drybczewski krijgt zijn hoofd ertegen. Fontes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Kyngz 6:0

49e minuut.
Tilico passt de bal zonder na te denken. Mansur rent richting de bal. Drybczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Kyngz 7:0

53e minuut.
Giavarini rent richting de bal. Giavarini geeft een hoge lob. Daar is Pereira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Kyngz 8:0

55e minuut.
Tomala speelt de bal door. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mansur de bal onder controle te krijgen. Fontes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Kyngz 9:0

57e minuut.
Tomala schiet op doel. Doeltrap. Fontes trapt de bal weg van het doel. Pişcot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişcot geeft de bal voor. Fontes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Ültan rent richting de bal. Ültan passt de bal in één keer door. Nahksepp speelt de bal door. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pişcot rent richting de bal. Pişcot draait met de bal, schiet en ... Fontes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Nahksepp rent richting de bal. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Kyngz 10:0

67e minuut.
Pimpão is nu in balbezit. Nahksepp onderschept slim de pass. Nahksepp passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tomala de bal. Tomala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pimpão bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişcot verovert de bal door een tackle van achteren. Pişcot passt de bal in één keer door. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski schiet op doel. Fontes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Pereira geeft een hoge lob. Ponce kopt de bal weg. Ültan speelt de bal door. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Fontes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Cândido rent richting de bal. Floriańczyk onderschept slim de pass. Floriańczyk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Drybczewski de bal. Drybczewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Giavarini kan de bal niet met de borst controleren. Ponce rent richting de bal. Met opzet legt Giavarini zijn tegenspeler op de grond. Giavarini krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Ültan rent richting de bal. Ültan passt de bal zonder na te denken. Nahksepp probeert naar een medespeler te passen. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nenhum de nós 17%, Kyngz 83%.
Nenhum de nós - Kyngz 10:0