Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dourados CRUZEIR FC 2021
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Floriano kopt de bal weg. Ribeiro heeft problemen om de bal te vangen. Novais probeert naar een medespeler te passen. Cascavel is nu in balbezit. Cascavel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - CRUZEIR FC 2021 0:1

6e minuut.
Soares Siqueira rent richting de bal. Soares Siqueira geeft de bal voor. Miari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Novais is nu in balbezit. Novais haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Clausi passt de bal met de wreef. Canavaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Novais bereikt de bal nog maar net als eerste. Novais haalt uit met een fantastische trap. Tornado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - CRUZEIR FC 2021 0:2

23e minuut.
Klungelig pakt Caovila de bal. Novais rent richting de bal. Miari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Novais is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Novais neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - CRUZEIR FC 2021 0:3

30e minuut.
Pasquali passt de bal in één keer door. Sotero is nu in balbezit. Tomate is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sotero zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dourados 56%, CRUZEIR FC 2021 44%.
Dourados - CRUZEIR FC 2021 0:3

49e minuut.
Couto is nu in balbezit. Pasquali onderschept slim de pass. Tortinho rent richting de bal. Pasquali onderschept slim de pass. Pasquali speelt de bal door. Sargento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Torrens geeft een hoge lob. Novais rent richting de bal. Novais speelt de bal door. Cascavel is nu in balbezit. Cascavel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - CRUZEIR FC 2021 0:4

78e minuut.
Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Caroço de bal. Ipatingão rent richting de bal. Ipatingão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - CRUZEIR FC 2021 1:4

81e minuut.
Ribeiro geeft een lange en hoge pass. Couto rent richting de bal. Tortinho rent richting de bal. Pasquali rent richting de bal. Pasquali draait met de bal, schiet en ... Sargento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Pasquali speelt de bal door. Tomate is nu in balbezit. Tomate passt de bal zonder na te denken. Ipatingão is nu in balbezit. Ipatingão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dourados 52%, CRUZEIR FC 2021 48%.
Dourados - CRUZEIR FC 2021 1:4