Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nenhum de nós Holypoint FC
edu Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
26% Spel op eigen helft 74%
30 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 18.9
uitstekend Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Drybczewski probeert de bal met de borst te controleren. Drybczewski speelt de bal door. Alfafa is nu in balbezit. Pişcot onderschept slim de pass. Pişcot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ozera geeft een lange en hoge pass. Pişcot kopt de bal weg. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... Opalinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Holypoint FC 1:0

14e minuut.
Pişcot is nu in balbezit. Pişcot speelt de bal door. Daar is Drybczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Opalinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Holypoint FC 2:0

16e minuut.
Bunea speelt de bal door. Daar is Pişcot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pişcot passt de bal in één keer door. Daar is Drybczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Opalinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Baier geeft de bal voor. Giavarini probeert de bal aan de voet te houden. Soriano is nu in balbezit. Soriano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Holypoint FC 2:1

22e minuut.
Ozera kopt de bal weg. Daar is Pişcot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pişcot speelt de bal door. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Opalinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Oxfor is nu in balbezit. Nahksepp verovert de bal door een tackle van achteren. Nahksepp geeft een hoge lob. Macuxi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zadek de bal onder controle te krijgen. Opalinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Holypoint FC 3:1

38e minuut.
Pişcot is nu in balbezit. Pişcot speelt de bal door. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Opalinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Daar is Alfafa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pişcot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişcot passt de bal in één keer door. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski schiet op doel. Opalinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drybczewski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nahksepp onderschept slim de pass. Nahksepp speelt de bal door. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski heeft problemen om de bal te vangen. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nenhum de nós 34%, Holypoint FC 66%.
Nenhum de nós - Holypoint FC 3:1

47e minuut.
Floriańczyk geeft een hoge lob. Daar is Zadek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... Opalinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Holypoint FC 4:1

48e minuut.
Dutra met een sublieme pass. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski passt de bal met de wreef. Pişcot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişcot haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Ozera probeert naar een medespeler te passen. Pişcot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişcot met een sublieme pass. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Opalinha bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Holypoint FC 5:1

62e minuut.
Klungelig pakt Pişcot de bal. de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira speelt de bal door. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Ozera rent richting de bal. Ozera geeft de bal voor. Pişcot kopt de bal weg. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Opalinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Macuxi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pişcot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişcot draait met de bal, schiet en ... Opalinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Oxfor passt de bal zonder na te denken. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski passt de bal in één keer door. Pişcot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişcot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bunea heeft problemen om de bal te vangen. Bunea probeert naar een medespeler te passen. Oxfor rent richting de bal. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... Opalinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Opalinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

77e minuut.
Soriano passt de bal met de wreef. Floriańczyk speelt de bal door. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski heeft problemen om de bal te vangen. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bunea verovert de bal door een tackle van achteren. Bunea passt de bal met de wreef. Alfafa geeft een hoge lob. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Dutra de bal onder controle te krijgen. Bunea rent richting de bal. Bunea speelt de bal door. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Holypoint FC 6:1

87e minuut.
Zadek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nahksepp met een snelle inworp. Klungelig pakt Ültan de bal. Ültan geeft een hoge lob. Opalinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Pişcot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişcot passt de bal in één keer door. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişcot rent richting de bal. Pişcot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nenhum de nós 18%, Holypoint FC 82%.
Nenhum de nós - Holypoint FC 6:1