Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Holypoint FC Nenhum de nós
Normal Tactiek edu 6
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 46.3
weak Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen solid


2e minuut.
Ültan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tomala de bal. Tomala geeft een lange en hoge pass. Pişcot is nu in balbezit. Pişcot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Nahksepp met een sublieme pass. Tomala is nu in balbezit. Tomala geeft een hoge lob. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Holypoint FC - Nenhum de nós 0:1

5e minuut.
Drybczewski onderschept slim de pass. Tomala is nu in balbezit. de Oliveira rent richting de bal. Tomala verovert de bal door een tackle van achteren. Tomala geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drybczewski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Holypoint FC - Nenhum de nós 0:2

7e minuut.
Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Macuxi de bal onder controle te krijgen. Baier is nu in balbezit. Floriańczyk onderschept slim de pass. Floriańczyk geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Pérez Zabal neemt vlug de vrije trap. Zadek kopt de bal weg. Ültan geeft een hoge lob. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Nahksepp is nu in balbezit. Nahksepp geeft de bal voor. Klungelig pakt Zadek de bal. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is de Oliveira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala haalt uit met een fantastische trap. Opalinha bokst de bal weg.

21e minuut.
Ültan rent richting de bal. Dutra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ültan onderschept slim de pass. Nahksepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahksepp geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Giavarini onderschept slim de pass. Giavarini passt de bal met de wreef. Floriańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Floriańczyk geeft een hoge lob. Tomala probeert naar een medespeler te passen. Opalinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Pérez Zabal geeft een lange en hoge pass. Pişcot rent richting de bal. Pişcot geeft een lange en hoge pass. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala schiet op doel. Opalinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Soriano rent richting de bal. Ültan verovert de bal door een tackle van achteren. Ültan passt de bal in één keer door. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... Opalinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Drybczewski speelt de bal door. Tomala rent richting de bal. Tomala met een sublieme pass. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holypoint FC 89%, Nenhum de nós 11%.
Holypoint FC - Nenhum de nós 0:2

47e minuut.
Tomala probeert naar een medespeler te passen. Nahksepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahksepp passt de bal met de wreef. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Holypoint FC - Nenhum de nós 0:3

47e minuut.
Soriano speelt de bal door. Drybczewski heeft problemen om de bal te vangen. Drybczewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Soriano kan de bal niet met de borst controleren. Ure bereikt de bal nog maar net als eerste. Ure geeft een lange en hoge pass. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
de Oliveira rent richting de bal. Tomala verovert de bal door een tackle van achteren. Tomala geeft een hoge lob. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Macuxi bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira rent richting de bal. de Oliveira passt de bal met de wreef. Daar is Drybczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Opalinha niet meer kan verder spelen. Baptista komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Daar is Nahksepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macuxi is nu in balbezit. Nahksepp verovert de bal door een tackle van achteren. Nahksepp haalt uit met een fantastische trap. Baptista maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Pişcot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişcot geeft de bal voor. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... Baptista werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Holypoint FC - Nenhum de nós 0:4

66e minuut.
Ure bereikt de bal nog maar net als eerste. Ültan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ültan geeft een lange en hoge pass. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Baier rent richting de bal. Floriańczyk onderschept slim de pass. Floriańczyk met een sublieme pass. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Baptista probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pişcot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişcot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Holypoint FC - Nenhum de nós 0:5

75e minuut.
Zadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski onderschept slim de pass. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala schiet op doel. Baptista werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Holypoint FC - Nenhum de nós 0:6

77e minuut.
Pişcot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişcot geeft een lange en hoge pass. Drybczewski heeft problemen om de bal te vangen. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Xereu is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giavarini met een snelle inworp. Klungelig pakt Pişcot de bal. Pişcot geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pérez Zabal kopt de bal weg. Nahksepp kan de bal niet met de borst controleren. Nahksepp probeert naar een medespeler te passen. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Holypoint FC - Nenhum de nós 0:7

87e minuut.
Inworp. Giavarini met een snelle inworp. Pişcot geeft een lange en hoge pass. Tomala is nu in balbezit. Tomala draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Pişcot rent richting de bal. Pişcot draait met de bal, schiet en ... Baptista werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Holypoint FC - Nenhum de nós 0:8

89e minuut.
Tomala met een sublieme pass. Nahksepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahksepp met een sublieme pass. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holypoint FC 82%, Nenhum de nós 18%.
Holypoint FC - Nenhum de nós 0:8