Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laranjeiras A D Rio da Prata
352t Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
13% Spel op eigen helft 87%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 21.1
zeer goed Schieten slecht
goed Passen zwak
goed Verdedigen slecht


6e minuut.
Kłósek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Ipanema is nu in balbezit. de Ipanema met een sublieme pass. Daar is Petović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petović geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Aquino heeft problemen om de bal te vangen. de Ipanema is nu in balbezit. de Ipanema draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Oliver de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - A D Rio da Prata 1:0

16e minuut.
Szczerbaniuk geeft een hoge lob. Kaczmarski kopt de bal weg. Klungelig pakt Mangabeira de bal. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - A D Rio da Prata 2:0

18e minuut.
Petović kopt de bal weg. Speriatu heeft problemen om de bal te vangen. Speriatu passt de bal zonder na te denken. de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema draait met de bal, schiet en ... Vargas Pellota bokst de bal weg.

20e minuut.
Szczerbaniuk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amassado. Szczerbaniuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szczerbaniuk met een snel genomen vrije trap. Speriatu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Szczerbaniuk passt de bal in één keer door. Petović speelt de bal door. Speriatu rent richting de bal. Speriatu schiet op doel. Vargas Pellota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - A D Rio da Prata 3:0

25e minuut.
Mangabeira rent richting de bal. Petović verovert de bal door een tackle van achteren. Petović passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Speriatu de bal. Speriatu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema passt de bal met de wreef. Kaczmarski is nu in balbezit. Kaczmarski geeft een lange en hoge pass. de Ipanema maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bandeira de Mello is nu in balbezit. de Ipanema onderschept slim de pass. de Ipanema geeft de bal voor. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Kaczmarski geeft een lange en hoge pass. Daar is da Batera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petović is nu in balbezit. Petović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Oliver de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kaczmarski onderschept slim de pass. Kaczmarski passt de bal met de wreef. Daar is de Ipanema, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Ipanema schiet op doel. Vargas Pellota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - A D Rio da Prata 4:0

34e minuut.
Kaczmarski met een snelle inworp. Petović probeert naar een medespeler te passen. Kaczmarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarski geeft een hoge lob. Speriatu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - A D Rio da Prata 5:0

36e minuut.
de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema speelt de bal door. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu draait met de bal, schiet en ... Vargas Pellota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - A D Rio da Prata 6:0

37e minuut.
Szczerbaniuk met een snelle inworp. Petović is nu in balbezit. Petović passt de bal zonder na te denken. de Ipanema is nu in balbezit. de Ipanema geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Vargas Pellota werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Aquino heeft problemen om de bal te vangen. Aquino onderschept slim de pass. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - A D Rio da Prata 7:0

44e minuut.
de Ipanema is nu in balbezit. de Ipanema met een sublieme pass. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu schiet op doel. Vargas Pellota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - A D Rio da Prata 8:0

45e minuut.
Aquino geeft een hoge lob. Inworp. Kaczmarski met een snelle inworp. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - A D Rio da Prata 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laranjeiras 14%, A D Rio da Prata 86%.
Laranjeiras - A D Rio da Prata 9:0

47e minuut.
de Ipanema met een sublieme pass. Petović heeft problemen om de bal te vangen. Petović passt de bal in één keer door. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
de Ipanema is nu in balbezit. de Ipanema geeft de bal voor. Aquino heeft problemen om de bal te vangen. Speriatu rent richting de bal. Speriatu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Daar is Mangabeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaczmarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarski passt de bal in één keer door. Speriatu rent richting de bal. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Kłósek de bal. Kłósek met een sublieme pass. Petović probeert naar een medespeler te passen. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - A D Rio da Prata 10:0

60e minuut.
Mangabeira geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kaczmarski met een snelle inworp. Petović rent richting de bal. Petović geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bandeira de Mello heeft problemen om de bal te vangen. de Ipanema rent richting de bal. de Ipanema speelt de bal door. Speriatu rent richting de bal. Speriatu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - A D Rio da Prata 11:0

63e minuut.
Oliver geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szczerbaniuk met een snelle inworp. Petović is nu in balbezit. Petović geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Daar is Speriatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speriatu passt de bal in één keer door. de Ipanema is nu in balbezit. de Ipanema haalt uit met een fantastische trap. Vargas Pellota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - A D Rio da Prata 12:0

66e minuut.
Mangabeira probeert de bal aan de voet te houden. Kłósek speelt de bal door. Aquino heeft problemen om de bal te vangen. de Ipanema is nu in balbezit. de Ipanema schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Petović probeert naar een medespeler te passen. Kłósek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłósek geeft een hoge lob. Speriatu heeft problemen om de bal te vangen. Speriatu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - A D Rio da Prata 13:0

72e minuut.
Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino geeft een lange en hoge pass. Pesce kopt de bal weg. Kłósek rent richting de bal. Kłósek geeft een lange en hoge pass. Vargas Pellota bokst de bal weg. Speriatu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - A D Rio da Prata 14:0

74e minuut.
Pesce speelt de bal door. Daar is de Ipanema, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Ipanema passt de bal zonder na te denken. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bigorna is nu in balbezit. Kaczmarski onderschept slim de pass. Kaczmarski speelt de bal door. Speriatu rent richting de bal. Speriatu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Mangabeira rent richting de bal. Petović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petović passt de bal met de wreef. Kaczmarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - A D Rio da Prata 15:0

83e minuut.
Pesce verovert de bal door een tackle van achteren. Petović rent richting de bal. Petović passt de bal met de wreef. Speriatu rent richting de bal. Speriatu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kłósek rent richting de bal. Kłósek passt de bal in één keer door. de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłósek rent richting de bal. Kłósek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laranjeiras 12%, A D Rio da Prata 88%.
Laranjeiras - A D Rio da Prata 15:0