Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kyngz Laranjeiras
Normal Tactiek 352t
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 40.6
weak Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


5e minuut.
de Ipanema met een sublieme pass. Haunsschmid is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Correia. Correia krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Kijoś rent richting de bal. Kijoś geeft een hoge lob. Negreiros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaczmarski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczmarski geeft een hoge lob. Fontes bokst de bal weg.

9e minuut.
de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarski met een sublieme pass. de Ipanema met een sublieme pass. Kijoś is nu in balbezit. Kijoś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Doeltrap. Pereira trapt de bal weg. Daar is Kaczmarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaczmarski geeft de bal voor. Fontes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fontes met een sublieme pass. Pesce kopt de bal weg. Kaczmarski geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fontes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kijoś controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyngz - Laranjeiras 0:1

15e minuut.
Kaczmarski rent richting de bal. Kaczmarski passt de bal in één keer door. de Ipanema probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kijoś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kijoś haalt uit met een fantastische trap. Fontes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyngz - Laranjeiras 0:2

17e minuut.
Kijoś verovert de bal door een tackle van achteren. Kijoś met een sublieme pass. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema verovert de bal door een tackle van achteren. de Ipanema schiet op doel. Fontes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
de Ipanema verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczmarski rent richting de bal. Kaczmarski speelt de bal door. Kijoś rent richting de bal. Kijoś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Petović speelt de bal door. de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema passt de bal met de wreef. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Mansur is nu in balbezit. Kijoś verovert de bal door een tackle van achteren. Kijoś schiet op doel. Fontes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Pereira probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyngz - Laranjeiras 0:3

34e minuut.
Inworp. Szczerbaniuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaczmarski geeft de bal voor. Klungelig pakt Kijoś de bal. Kijoś schiet op doel. Fontes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de Ipanema rent richting de bal. de Ipanema haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyngz - Laranjeiras 0:4

45e minuut.
de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimpão legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de Ipanema raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Petović neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyngz - Laranjeiras 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kyngz 76%, Laranjeiras 24%.
Kyngz - Laranjeiras 0:5

52e minuut.
Kaczmarski probeert naar een medespeler te passen. de Ipanema rent richting de bal. de Ipanema passt de bal met de wreef. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kyngz - Laranjeiras 0:6

62e minuut.
Kijoś rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Pereira ... Strafschop! Kijoś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petović neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kyngz - Laranjeiras 0:7

64e minuut.
Fontes met een sublieme pass. Kaczmarski kopt de bal weg. Petović met een sublieme pass. Klungelig pakt Kijoś de bal. Kijoś haalt uit met een fantastische trap. Fontes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Kaczmarski rent richting de bal. Kaczmarski passt de bal zonder na te denken. Kijoś is nu in balbezit. Kijoś haalt uit met een fantastische trap. Fontes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyngz - Laranjeiras 0:8

71e minuut.
Petović verovert de bal door een tackle van achteren. Petović passt de bal zonder na te denken. Kijoś is nu in balbezit. Kijoś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kyngz - Laranjeiras 0:9

77e minuut.
Petović met een sublieme pass. Daar is de Ipanema, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kijoś is nu in balbezit. Kijoś haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pereira de bal onder controle te krijgen. Fontes bokst de bal weg. de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema draait met de bal, schiet en ... Fontes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyngz - Laranjeiras 0:10

83e minuut.
Fontes met een sublieme pass. Haunsschmid rent richting de bal. Haunsschmid geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pereira de bal. Kijoś rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Haunsschmid passt de bal in één keer door. Kijoś rent richting de bal. Kijoś passt de bal zonder na te denken. de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pimpão passt de bal zonder na te denken. Correia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petović. Correia raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Correia kan niet meer verder spelen. Picoli komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Fontes probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Kaczmarski met de inworp. Petović rent richting de bal. Petović passt de bal zonder na te denken. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyngz - Laranjeiras 0:11

89e minuut.
de Ipanema onderschept slim de pass. de Ipanema geeft de bal voor. Kijoś rent richting de bal. Kijoś draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyngz - Laranjeiras 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kyngz 76%, Laranjeiras 24%.
Kyngz - Laranjeiras 0:12