Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CRUZEIR FC 2021 Sarro F.C.
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 23.5
weak Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Alito probeert naar een medespeler te passen. da Gafieira is nu in balbezit. Torrens begaat een overtreding. da Gafieira raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. da Gafieira kan niet meer verder spelen. Falcão komt het veld opgelopen. França zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Massote krijgt zijn hoofd ertegen. Sargento werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Inworp. Melodia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Novais heeft problemen om de bal te vangen. Novais draait met de bal, schiet en ... Cascavel springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Inworp. Sacramento met een snelle inworp. França is nu in balbezit. França geeft de bal voor. Massote springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Fabre is nu in balbezit. Tortinho verovert de bal door een tackle van achteren. Tortinho met een sublieme pass. Cascavel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cascavel draait met de bal, schiet en ... Operário kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Torrens is nu in balbezit. Torrens geeft de bal voor. Floriano kopt de bal weg. Melodia bereikt de bal nog maar net als eerste. Melodia schiet op doel. Operário bokst de bal weg. Elisiário kopt de bal weg. Daar is Cascavel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cascavel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Fabre rent richting de bal. Massote is nu in balbezit. Floriano begaat een overtreding. Massote is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Culpi komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Sarro F.C. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZEIR FC 2021 38%, Sarro F.C. 62%.
CRUZEIR FC 2021 - Sarro F.C. 0:1

64e minuut.
Clausi rent richting de bal. Clausi geeft een hoge lob. Massote kopt de bal weg. Massote is nu in balbezit. Massote draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Floriano onderschept slim de pass. Tortinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Culpi maakt een afschuwelijke overtreding. Culpi krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Sacramento met een snelle inworp. Fabre rent richting de bal. Fabre geeft de bal voor. Falcão rent richting de bal. Falcão haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sargento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Daar is Tortinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabre rent richting de bal. Tortinho verovert de bal door een tackle van achteren. França verovert de bal door een tackle van achteren. França geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Sarro F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZEIR FC 2021 59%, Sarro F.C. 41%.
CRUZEIR FC 2021 - Sarro F.C. 0:2