Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dourados EFE RM
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Pasquali is nu in balbezit. Pasquali passt de bal zonder na te denken. Ipatingão rent richting de bal. Ipatingão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - EFE RM 1:0

14e minuut.
Porto kopt de bal weg. Feltrim is nu in balbezit. Ameli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauber bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauber schiet op doel. Tornado bokst de bal weg.

16e minuut.
Tercariol probeert naar een medespeler te passen. Feltrim heeft problemen om de bal te vangen. Ameli probeert naar een medespeler te passen. Rauber rent richting de bal. Rauber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Canavaro rent richting de bal. Canavaro geeft een hoge lob. Rossa kopt de bal weg. Ipatingão is nu in balbezit. Ipatingão schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Meira geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sotero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pasquali is nu in balbezit. Pasquali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ameli passt de bal zonder na te denken. Pasquali controleert de bal met de borst. Ipatingão rent richting de bal. Pasquali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dourados 35%, EFE RM 65%.
Dourados - EFE RM 1:0

58e minuut.
Pasquali is nu in balbezit. Pasquali geeft een hoge lob. Tercariol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ipatingão rent richting de bal. Ipatingão haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - EFE RM 2:0

60e minuut.
Daar is Mulambo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rossa met een sublieme pass. Brasil rent richting de bal. Brasil geeft de bal voor. Rauber springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Odin is nu in balbezit. Odin passt de bal in één keer door. Ribeiro met een sublieme pass. Porto is nu in balbezit. Porto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Ameli de bal onder controle te krijgen. Feltrim rent richting de bal. Ameli probeert naar een medespeler te passen. Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Porto haalt uit met een fantastische trap. Tornado bokst de bal weg.

88e minuut.
Caovila heeft problemen om de bal te vangen. Caovila met een sublieme pass. Rossa speelt de bal door. Sotero is nu in balbezit. Sotero geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dourados 55%, EFE RM 45%.
Dourados - EFE RM 2:0