Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sarro F.C. Nenhum de nós
Normal Tactiek edu
39% Balbezit 61%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 42.7
weak Schieten excellent
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Morales rent richting de bal. Pişcot onderschept slim de pass. Pişcot speelt de bal door. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarro F.C. - Nenhum de nós 0:1

4e minuut.
Ozera rent richting de bal. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea passt de bal in één keer door. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Bunea rent richting de bal. Bunea probeert naar een medespeler te passen. Pişcot is nu in balbezit. Pişcot draait met de bal, schiet en ... Operário werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarro F.C. - Nenhum de nós 0:2

11e minuut.
Bunea passt de bal met de wreef. Drybczewski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Alito ... Strafschop! Drybczewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drybczewski neemt de penalty, wat een uithaal! Operário kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Fabre is nu in balbezit. Giavarini onderschept slim de pass. Fabre maakt een afschuwelijke overtreding. Fabre krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski met een sublieme pass. Pişcot is nu in balbezit. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarro F.C. - Nenhum de nós 0:3

17e minuut.
Pérez Zabal is nu in balbezit. Pérez Zabal speelt de bal door. Matić heeft problemen om de bal te vangen. Massote bereikt de bal nog maar net als eerste. Massote schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Floriańczyk met een sublieme pass. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Culpi onderschept slim de pass. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski schiet op doel. Operário probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Elisiário rent richting de bal. Drybczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Drybczewski schiet op doel. Operário maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Elisiário geeft de bal voor. Fabre kopt de bal weg. Ültan met een sublieme pass. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarro F.C. - Nenhum de nós 0:4

29e minuut.
Pişcot passt de bal zonder na te denken. Ozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozera passt de bal in één keer door. Drybczewski heeft problemen om de bal te vangen. Drybczewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Nahksepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahksepp passt de bal met de wreef. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarro F.C. - Nenhum de nós 0:5

36e minuut.
Ozera speelt de bal door. Pişcot speelt de bal door. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarro F.C. - Nenhum de nós 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarro F.C. 62%, Nenhum de nós 38%.
Sarro F.C. - Nenhum de nós 0:6

48e minuut.
Culpi rent richting de bal. Ültan verovert de bal door een tackle van achteren. Ültan probeert naar een medespeler te passen. Drybczewski heeft problemen om de bal te vangen. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Operário bokst de bal weg.

54e minuut.
Pişcot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişcot geeft een hoge lob. Alito bereikt de bal nog maar net als eerste. Alito geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Drybczewski de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Ozera geeft de bal voor. Drybczewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Morales de bal. Pişcot verovert de bal door een tackle van achteren. Pişcot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Morales rent richting de bal. Pişcot speelt de bal door. Klungelig pakt Drybczewski de bal. Drybczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sarro F.C. - Nenhum de nós 0:7

71e minuut.
Ültan geeft een hoge lob. Bunea rent richting de bal. Bunea passt de bal zonder na te denken. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... Operário kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
França onderschept slim de pass. França passt de bal met de wreef. Giavarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabre rent richting de bal. Fabre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ozera speelt de bal door. Bunea rent richting de bal. Bunea probeert naar een medespeler te passen. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Culpi is nu in balbezit. Bunea onderschept slim de pass. Pişcot is nu in balbezit. Pişcot geeft de bal voor. Drybczewski springt en kopt de bal. Operário kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Elisiário, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Operário verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sarro F.C. - Nenhum de nós 0:8

89e minuut.
Ültan geeft een lange en hoge pass. Daar is Pişcot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pişcot speelt de bal door. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sarro F.C. - Nenhum de nós 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarro F.C. 74%, Nenhum de nós 26%.
Sarro F.C. - Nenhum de nós 0:9