Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nenhum de nós Sarro F.C.
edu 6 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
12% Spel op eigen helft 88%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.7 gemiddelde waardering 23.3
zeer goed Schieten zwak
goed Passen slecht
solide Verdedigen slecht


1e minuut.
Floriańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriańczyk passt de bal zonder na te denken. Tomala met een sublieme pass. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala rent richting de bal. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Operário werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Sarro F.C. 1:0

12e minuut.
Elisiário is nu in balbezit. Nahksepp verovert de bal door een tackle van achteren. Nahksepp passt de bal zonder na te denken. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Operário trapt de bal weg. Morales kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giavarini met een snelle inworp. Pişcot geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Elisiário kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nahksepp de bal onder controle te krijgen. Nahksepp passt de bal in één keer door. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pişcot is nu in balbezit. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişcot rent richting de bal. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
França geeft een hoge lob. Inworp. Floriańczyk met een snelle inworp. Ültan geeft een hoge lob. Drybczewski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Culpi heeft problemen om de bal te vangen. Nahksepp speelt de bal door. Tomala probeert naar een medespeler te passen. Daar is Drybczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drybczewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
França bereikt de bal nog maar net als eerste. Ültan verovert de bal door een tackle van achteren. Ültan passt de bal met de wreef. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
França bereikt de bal nog maar net als eerste. Ültan onderschept slim de pass. Ültan probeert naar een medespeler te passen. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Sarro F.C. 2:0

37e minuut.
Ültan verovert de bal door een tackle van achteren. Ültan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Drybczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Sarro F.C. 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nenhum de nós 17%, Sarro F.C. 83%.
Nenhum de nós - Sarro F.C. 3:0

54e minuut.
Ültan geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Operário trapt de bal weg van het doel. Pişcot rent richting de bal. Pişcot haalt uit met een fantastische trap. Operário probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Drybczewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Sarro F.C. 4:0

56e minuut.
Leivas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giavarini met een snelle inworp. Nahksepp heeft problemen om de bal te vangen. Nahksepp geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Inworp. Morales met de inworp. Nahksepp rent richting de bal. Nahksepp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Sarro F.C. 5:0

61e minuut.
Nahksepp speelt de bal door. Elisiário rent richting de bal. Drybczewski onderschept slim de pass. Tomala is nu in balbezit. Tomala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ültan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tomala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomala passt de bal zonder na te denken. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Sarro F.C. 6:0

65e minuut.
Nahksepp is nu in balbezit. Nahksepp met een sublieme pass. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Operário trapt de bal weg van het doel. Pişcot kopt de bal weg. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Sarro F.C. 7:0

69e minuut.
Nahksepp heeft problemen om de bal te vangen. Nahksepp passt de bal met de wreef. Drybczewski heeft problemen om de bal te vangen. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Operário probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Sarro F.C. 8:0

71e minuut.
Ure verovert de bal door een tackle van achteren. Ure geeft de bal voor. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Sarro F.C. 9:0

75e minuut.
Pérez Zabal onderschept slim de pass. Pérez Zabal geeft de bal voor. Pişcot geeft een hoge lob. Tomala is nu in balbezit. Tomala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Operário trapt de bal weg van het doel. Giavarini kopt de bal weg. Ültan met een sublieme pass. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Sarro F.C. 10:0

79e minuut.
Alito geeft een hoge lob. Massote controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ure maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ültan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt França de bal. Alito is nu in balbezit. Tomala onderschept slim de pass. Tomala geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Sarro F.C. 11:0

85e minuut.
Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala passt de bal met de wreef. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Operário probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Sarro F.C. 12:0

87e minuut.
Floriańczyk geeft de bal voor. Klungelig pakt Drybczewski de bal. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... Tomala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Operário werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Leivas geeft een hoge lob. Pérez Zabal probeert de bal aan de voet te houden. Pérez Zabal passt de bal met de wreef. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... Operário kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nenhum de nós 7%, Sarro F.C. 93%.
Nenhum de nós - Sarro F.C. 12:0