Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CRUZEIR FC 2021 Holypoint FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Caroço geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xereu met de inworp. Dutra bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Holypoint FC 0:1

10e minuut.
Sargento trapt de bal weg van het doel. Azevedo kopt de bal weg. Daar is Floriano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dutra is nu in balbezit. Dutra draait met de bal, schiet en ... Sargento verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
de Oliveira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baier bereikt de bal nog maar net als eerste. Baier geeft de bal voor. Soriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Soriano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Alfafa met een snelle inworp. Azevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Azevedo passt de bal in één keer door. Soriano rent richting de bal. Soriano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sargento speelt de bal door. Daar is de Oliveira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dutra rent richting de bal. Dutra draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Holypoint FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZEIR FC 2021 43%, Holypoint FC 57%.
CRUZEIR FC 2021 - Holypoint FC 0:2

53e minuut.
Melodia passt de bal in één keer door. Floriano is nu in balbezit. Floriano passt de bal met de wreef. Soriano rent richting de bal. Soriano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Dutra passt de bal met de wreef. Azevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Azevedo passt de bal in één keer door. Soriano is nu in balbezit. Soriano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Holypoint FC 0:3

70e minuut.
Novais heeft problemen om de bal te vangen. Soriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomate is nu in balbezit. Soriano onderschept slim de pass. Soriano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Holypoint FC 0:4

75e minuut.
Clausi rent richting de bal. de Oliveira onderschept slim de pass. de Oliveira probeert naar een medespeler te passen. Soriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Soriano schiet op doel. Sargento bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Holypoint FC 0:5

80e minuut.
de Oliveira probeert naar een medespeler te passen. Baier is nu in balbezit. Torrens bereikt de bal nog maar net als eerste. Baier verovert de bal door een tackle van achteren. Baier geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZEIR FC 2021 60%, Holypoint FC 40%.
CRUZEIR FC 2021 - Holypoint FC 0:5