Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kyngz EFE RM
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Odin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cândido onderschept slim de pass. Brasil maakt een afschuwelijke overtreding. Brasil is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Cândido is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pimpão zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tilico maakt een snoekduik en kopt de bal. Barra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyngz - EFE RM 1:0

21e minuut.
Pereira rent richting de bal. Rauber onderschept slim de pass. Rauber passt de bal in één keer door. Porto is nu in balbezit. Porto schiet op doel. Fontes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kyngz - EFE RM 1:1

23e minuut.
Rauber raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

25e minuut.
Klungelig pakt Correia de bal. Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Correia begaat een overtreding. Correia krijgt een gele kaart. Porto raakt geblesseerd tijdens het duel. Odin komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimpão onderschept slim de pass. Pimpão passt de bal met de wreef. Tilico bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilico schiet op doel. Barra bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kyngz 48%, EFE RM 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kyngz - EFE RM 1:1

49e minuut.
Negreiros verovert de bal door een tackle van achteren. Negreiros met een sublieme pass. Odin is nu in balbezit. Cândido onderschept slim de pass. Cândido haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Negreiros kopt de bal weg. Porto is nu in balbezit. Pimpão maakt een afschuwelijke overtreding. Pimpão krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Fontes trapt de bal weg van het doel. Odin kopt de bal weg. Pimpão probeert naar een medespeler te passen. Tilico rent richting de bal. Tilico draait met de bal, schiet en ... Barra bokst de bal weg.

74e minuut.
Correia heeft problemen om de bal te vangen. Odin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cândido. Cândido krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kyngz 34%, EFE RM 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kyngz - EFE RM 1:1