Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nenhum de nós Dourados
edu 6 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
14% Spel op eigen helft 86%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 18.5
zeer goed Schieten slecht
solide Passen slecht
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Pişcot onderschept slim de pass. Pişcot geeft een hoge lob. Bunea kopt de bal weg. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Matić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matić geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mulambo de bal onder controle te krijgen. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Dourados 1:0

6e minuut.
Ipatingão probeert naar een medespeler te passen. Pasquali heeft problemen om de bal te vangen. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Dourados 2:0

8e minuut.
Bunea onderschept slim de pass. Bunea passt de bal in één keer door. Nahksepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Nahksepp rent richting de bal. Ültan probeert naar een medespeler te passen. Drybczewski probeert naar een medespeler te passen. Bunea rent richting de bal. Bunea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Canavaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bunea rent richting de bal. Bunea geeft de bal voor. Pişcot is nu in balbezit. Pişcot draait met de bal, schiet en ... Tornado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Ribeiro geeft een lange en hoge pass. Sotero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski passt de bal met de wreef. Nahksepp geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bunea springt en kopt de bal. Caovila probeert naar een medespeler te passen. Canavaro heeft problemen om de bal te vangen. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Dourados 3:0

18e minuut.
Pişcot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişcot geeft een lange en hoge pass. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Dourados 4:0

20e minuut.
Ültan rent richting de bal. Ültan passt de bal zonder na te denken. Ozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozera geeft een hoge lob. Drybczewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Dourados 5:0

26e minuut.
Bunea onderschept slim de pass. Bunea geeft een lange en hoge pass. Daar is Pişcot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nahksepp is nu in balbezit. Nahksepp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ültan passt de bal zonder na te denken. Bunea met een sublieme pass. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... Tornado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Dourados 6:0

31e minuut.
Nahksepp passt de bal met de wreef. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Caovila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tornado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Dourados 7:0

31e minuut.
Gronowski is nu in balbezit. Gronowski geeft een lange en hoge pass. Bunea kopt de bal weg. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Tornado bokst de bal weg.

35e minuut.
Bunea rent richting de bal. Bunea probeert naar een medespeler te passen. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Tornado maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Gronowski verovert de bal door een tackle van achteren. Giavarini is nu in balbezit. Giavarini geeft een lange en hoge pass. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Miari rent richting de bal. Nahksepp verovert de bal door een tackle van achteren. Nahksepp met een sublieme pass. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... Tornado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Dourados 8:0

39e minuut.
Ültan rent richting de bal. Ültan geeft de bal voor. Bunea kopt de bal weg. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Tornado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Dourados 9:0

42e minuut.
Caovila geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gronowski met een snelle inworp. Pişcot geeft een lange en hoge pass. Bunea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Dourados 10:0

44e minuut.
Bunea rent richting de bal. Bunea geeft de bal voor. Klungelig pakt Pişcot de bal. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Canavaro kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ozera de bal onder controle te krijgen. Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozera verovert de bal door een tackle van achteren. Ozera geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nenhum de nós 15%, Dourados 85%.
Nenhum de nós - Dourados 10:0

48e minuut.
Sotero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gronowski geeft een lange en hoge pass. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Dourados 11:0

54e minuut.
Ribeiro kopt de bal weg. Matić is nu in balbezit. Matić geeft een hoge lob. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Dourados 12:0

57e minuut.
Ozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea geeft de bal voor. Daar is Nahksepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nahksepp geeft een hoge lob. Tornado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Dourados 13:0

58e minuut.
Miari probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Matić met een snelle inworp. Ozera geeft een lange en hoge pass. Drybczewski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Sotero rent richting de bal. Gronowski onderschept slim de pass. Gronowski geeft een lange en hoge pass. Bunea rent richting de bal. Bunea geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Tornado met een harde bal richting middenveld. Daar is Ozera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ozera speelt de bal door. Daar is Drybczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pişcot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişcot schiet op doel. Tornado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Dourados 14:0

65e minuut.
Inworp. Pişcot met een snelle inworp. Pasquali is nu in balbezit. Ültan verovert de bal door een tackle van achteren. Ültan geeft een hoge lob. Paal! Bunea rent richting de bal. Caovila verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Dourados 15:0

67e minuut.
Caovila kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pişcot zal de hoekschop nemen. Bunea springt en kopt de bal. Tornado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Dourados 16:0

67e minuut.
Pasquali passt de bal in één keer door. Soares Siqueira heeft problemen om de bal te vangen. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski schiet op doel. Tornado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Dourados 17:0

73e minuut.
Inworp. Bunea met de inworp. Ozera is nu in balbezit. Ozera geeft de bal voor. Drybczewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Dourados 18:0

74e minuut.
Pasquali is nu in balbezit. Pasquali passt de bal met de wreef. Miari is nu in balbezit. Drybczewski onderschept slim de pass. Drybczewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pişcot passt de bal met de wreef. Ozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozera passt de bal zonder na te denken. Bunea is nu in balbezit. Bunea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Nahksepp passt de bal zonder na te denken. Drybczewski is nu in balbezit. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea schiet op doel. Caovila probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Matić kopt de bal weg. Klungelig pakt Nahksepp de bal. Nahksepp probeert naar een medespeler te passen. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - Dourados 19:0

88e minuut.
Miari rent richting de bal. Ültan verovert de bal door een tackle van achteren. Nahksepp is nu in balbezit. Ültan rent richting de bal. Ültan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nenhum de nós 13%, Dourados 87%.
Nenhum de nós - Dourados 19:0