Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laranjeiras Sarro F.C.
352t Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
18% Spel op eigen helft 82%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 22.3
very good Schieten weak
adequate Passen poor
solid Verdedigen weak


1e minuut.
Kaczmarski probeert naar een medespeler te passen. Kłósek heeft problemen om de bal te vangen. Kłósek speelt de bal door. Speriatu rent richting de bal. Speriatu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Alito rent richting de bal. Kaczmarski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczmarski speelt de bal door. Kijoś rent richting de bal. Kijoś schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
de Ipanema rent richting de bal. Kaczmarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarski passt de bal zonder na te denken. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś haalt uit met een fantastische trap. Operário probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Kłósek met een snelle inworp. Kijoś rent richting de bal. Kijoś geeft een hoge lob. Daar is Speriatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speriatu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Sarro F.C. 1:0

12e minuut.
Kijoś rent richting de bal. Kijoś schiet op doel. Na een snelle pass probeert Leivas de bal onder controle te krijgen. Kłósek geeft de bal voor. Kijoś maakt een snoekduik en kopt de bal. Operário bokst de bal weg. Klungelig pakt Leivas de bal. Paal!

13e minuut.
Culpi is nu in balbezit. Kijoś verovert de bal door een tackle van achteren. Kijoś geeft een hoge lob. Speriatu rent richting de bal. Speriatu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Sarro F.C. 2:0

14e minuut.
Klungelig pakt Alito de bal. Kaczmarski rent richting de bal. Kaczmarski passt de bal met de wreef. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. Operário kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Elisiário met een sublieme pass. França rent richting de bal. França met een sublieme pass. Kłósek is nu in balbezit. Kłósek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Alito bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu onderschept slim de pass. Speriatu met een sublieme pass. Kijoś is nu in balbezit. Kijoś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kaczmarski speelt de bal door. Kijoś is nu in balbezit. Kijoś passt de bal met de wreef. Speriatu rent richting de bal. Speriatu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Sarro F.C. 3:0

32e minuut.
de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van França. de Ipanema is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pesce zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Speriatu springt en kopt de bal. Paal!

34e minuut.
França rent richting de bal. de Ipanema onderschept slim de pass. de Ipanema passt de bal in één keer door. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Culpi de bal. de Ipanema rent richting de bal. de Ipanema passt de bal in één keer door. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłósek verovert de bal door een tackle van achteren. Kłósek geeft een hoge lob. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Sarro F.C. 4:0

40e minuut.
Massote is nu in balbezit. Pesce onderschept slim de pass. Kłósek geeft een lange en hoge pass. Speriatu rent richting de bal. Speriatu draait met de bal, schiet en ... Operário bokst de bal weg. Kijoś rent richting de bal. Kijoś haalt uit met een fantastische trap. Operário bokst de bal weg.

42e minuut.
Operário met een harde bal richting middenveld. Kaczmarski kopt de bal weg. Daar is Alito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speriatu rent richting de bal. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Sarro F.C. 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laranjeiras 24%, Sarro F.C. 76%.
Laranjeiras - Sarro F.C. 5:0

51e minuut.
Pesce met een sublieme pass. de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema schiet op doel. Speriatu probeert de bal aan de voet te houden. Operário maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Sarro F.C. 6:0

52e minuut.
Klungelig pakt Massote de bal. Culpi is nu in balbezit. Kijoś onderschept slim de pass. Kijoś haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Leivas de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kłósek zal de hoekschop nemen. Elisiário kopt de bal weg. Operário kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Speriatu rent richting de bal. Speriatu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Sarro F.C. 7:0

53e minuut.
Massote passt de bal in één keer door. Inworp. Kłósek met de inworp. de Ipanema geeft een hoge lob. Speriatu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kłósek heeft problemen om de bal te vangen. Kłósek geeft een hoge lob. Speriatu rent richting de bal. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. Operário werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Sarro F.C. 8:0

56e minuut.
Alito heeft problemen om de bal te vangen. Kaczmarski is nu in balbezit. Kaczmarski speelt de bal door. Kijoś is nu in balbezit. Kijoś schiet op doel. Operário bokst de bal weg.

57e minuut.
Leivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Leivas geeft een lange en hoge pass. Kłósek kopt de bal weg. Kijoś is nu in balbezit. Kijoś passt de bal zonder na te denken. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Kaczmarski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczmarski passt de bal met de wreef. de Ipanema probeert naar een medespeler te passen. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Pesce geeft de bal voor. Kijoś kopt de bal weg. Speriatu rent richting de bal. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. Operário maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Sarro F.C. 9:0

61e minuut.
de Ipanema rent richting de bal. de Ipanema passt de bal met de wreef. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś schiet op doel. Operário probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Sarro F.C. 10:0

63e minuut.
de Ipanema probeert naar een medespeler te passen. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu passt de bal zonder na te denken. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś schiet op doel. Operário verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Operário probeert naar een medespeler te passen. de Ipanema probeert naar een medespeler te passen. Speriatu probeert de bal aan de voet te houden. Kijoś rent richting de bal. Kijoś draait met de bal, schiet en ... Operário verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

73e minuut.
Sarantis onderschept slim de pass. Sarantis met een sublieme pass. Kaczmarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarski geeft een hoge lob. Kłósek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Speriatu is nu in balbezit. Speriatu passt de bal zonder na te denken. Kijoś is nu in balbezit. Kijoś schiet op doel. Leivas probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kaczmarski neemt de hoekschop. Operário probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Sarro F.C. 11:0

79e minuut.
Kijoś geeft de bal voor. Kaczmarski speelt de bal door. Speriatu probeert de bal met de borst te controleren. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. Operário werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Sarro F.C. 12:0

87e minuut.
Szczerbaniuk met een snelle inworp. de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema speelt de bal door. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kijoś rent richting de bal. Kijoś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Sarro F.C. 13:0

90e minuut.
de Ipanema rent richting de bal. de Ipanema geeft de bal voor. Leivas heeft problemen om de bal te vangen. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu schiet op doel. Operário probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leivas met een sublieme pass. Kłósek is nu in balbezit. Kłósek passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Sarro F.C. 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laranjeiras 13%, Sarro F.C. 87%.
Laranjeiras - Sarro F.C. 14:0