Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CRUZEIR FC 2021 Kyngz
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Biro-Biro verovert de bal door een tackle van achteren. Novais onderschept slim de pass. Novais speelt de bal door. Cascavel rent richting de bal. Cascavel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Cascavel verovert de bal door een tackle van achteren. Novais bereikt de bal nog maar net als eerste. Novais met een sublieme pass. Clausi heeft problemen om de bal te vangen. Clausi geeft een hoge lob. Fontes bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Kyngz 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZEIR FC 2021 53%, Kyngz 47%.
CRUZEIR FC 2021 - Kyngz 1:0

46e minuut.
Klungelig pakt Cândido de bal. Tomate bereikt de bal nog maar net als eerste. Cândido verovert de bal door een tackle van achteren. Tilico bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilico haalt uit met een fantastische trap. Sargento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Torrens is nu in balbezit. Prestes verovert de bal door een tackle van achteren. Prestes met een sublieme pass. Cândido rent richting de bal. Cândido schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Tilico rent richting de bal. Couto rent richting de bal. Cândido verovert de bal door een tackle van achteren. Tilico is nu in balbezit. Tilico schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZEIR FC 2021 55%, Kyngz 45%.
CRUZEIR FC 2021 - Kyngz 1:0