Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Holypoint FC EFE RM
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 21.7
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Soriano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. da Silva Muniz komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Porto is nu in balbezit. Oxfor onderschept slim de pass. Rauber verovert de bal door een tackle van achteren. Porto rent richting de bal. Porto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Alfafa geeft een hoge lob. Tercariol bereikt de bal nog maar net als eerste. Tercariol met een sublieme pass. Rauber bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauber haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Clausi speelt de bal door. Daar is Odin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dutra begaat een overtreding. Dutra krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Rauber rent richting de bal. Zadek is nu in balbezit. Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Porto draait met de bal, schiet en ... Opalinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Holypoint FC - EFE RM 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holypoint FC 63%, EFE RM 37%.
Holypoint FC - EFE RM 0:1

54e minuut.
Azevedo heeft problemen om de bal te vangen. Porto rent richting de bal. Porto speelt de bal door. Rauber is nu in balbezit. Rauber haalt uit met een fantastische trap. Opalinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Holypoint FC - EFE RM 0:2

68e minuut.
Dutra rent richting de bal. Brasil verovert de bal door een tackle van achteren. Brasil speelt de bal door. Rauber is nu in balbezit. Rauber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rossa geeft de bal voor. Oxfor heeft problemen om de bal te vangen. Rauber bereikt de bal nog maar net als eerste. Porto is nu in balbezit. Porto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holypoint FC 62%, EFE RM 38%.
Holypoint FC - EFE RM 0:2