Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EFE RM Nenhum de nós
Normal Tactiek edu 6
40% Balbezit 60%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 43.4
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Bunea passt de bal in één keer door. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahksepp probeert naar een medespeler te passen. Bunea is nu in balbezit. Bunea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bunea probeert naar een medespeler te passen. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski schiet op doel. Meira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EFE RM - Nenhum de nós 0:1

6e minuut.
Rossa met een snelle inworp. Matić is nu in balbezit. Clausi begaat een overtreding. Matić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

10e minuut.
Bunea onderschept slim de pass. Bunea passt de bal zonder na te denken. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Barra probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ültan is nu in balbezit. Porto verovert de bal door een tackle van achteren. Nahksepp verovert de bal door een tackle van achteren. Nahksepp geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drybczewski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
EFE RM - Nenhum de nós 0:2

14e minuut.
Odin is nu in balbezit. Ültan geeft een hoge lob. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... Barra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EFE RM - Nenhum de nós 0:3

15e minuut.
Porto passt de bal zonder na te denken. Daar is Tercariol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drybczewski. Drybczewski krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Clausi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nahksepp rent richting de bal. Nahksepp passt de bal met de wreef. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
EFE RM - Nenhum de nós 0:4

20e minuut.
Nahksepp geeft een lange en hoge pass. Daar is Bunea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski onderschept slim de pass. Drybczewski schiet op doel. Barra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
EFE RM - Nenhum de nós 0:5

22e minuut.
Pérez Zabal maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Drybczewski heeft problemen om de bal te vangen. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Nahksepp probeert naar een medespeler te passen. Ozera is nu in balbezit. Ozera passt de bal in één keer door. Bunea rent richting de bal. Bunea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Drybczewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Brasil de bal. Ültan speelt de bal door. Daar is Drybczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nahksepp is nu in balbezit. Nahksepp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EFE RM - Nenhum de nós 0:6

29e minuut.
Ameli passt de bal met de wreef. Bunea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tercariol rent richting de bal. Bunea onderschept slim de pass. Bunea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ozera met de inworp. Bunea is nu in balbezit. Brasil legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bunea raakt geblesseerd tijdens het duel. Nahksepp neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
EFE RM - Nenhum de nós 0:7

32e minuut.
Ozera kopt de bal weg. Drybczewski probeert de bal met de borst te controleren. Nahksepp speelt de bal door. Bunea heeft problemen om de bal te vangen. Bunea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Nahksepp met een sublieme pass. Klungelig pakt Bunea de bal. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski schiet op doel. Barra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EFE RM - Nenhum de nós 0:8

36e minuut.
Ozera rent richting de bal. Ozera geeft een lange en hoge pass. Meira controleert de bal met de borst. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Barra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Rossa de bal onder controle te krijgen. Giavarini rent richting de bal. Giavarini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Drybczewski de bal. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EFE RM 91%, Nenhum de nós 9%.
EFE RM - Nenhum de nós 0:8

47e minuut.
Tercariol met de inworp. Floriańczyk speelt de bal door. Bunea rent richting de bal. Bunea geeft een lange en hoge pass. Drybczewski rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Pişcot met de inworp. Nahksepp geeft een lange en hoge pass. Bunea is nu in balbezit. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Barra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Tercariol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski schiet op doel. Barra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Odin is nu in balbezit. Nahksepp verovert de bal door een tackle van achteren. Nahksepp passt de bal zonder na te denken. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Klungelig pakt Drybczewski de bal. Meira is nu in balbezit. Drybczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Bunea is nu in balbezit. Bunea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ültan geeft een lange en hoge pass. Daar is Bunea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EFE RM - Nenhum de nós 0:9

66e minuut.
Ozera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bunea is nu in balbezit. Bunea passt de bal zonder na te denken. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ozera met een sublieme pass. Bunea speelt de bal door. Klungelig pakt Drybczewski de bal. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Barra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EFE RM - Nenhum de nós 0:10

69e minuut.
Pérez Zabal geeft een lange en hoge pass. Ozera is nu in balbezit. Tercariol schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ozera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Floriańczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Drybczewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EFE RM - Nenhum de nós 0:11

78e minuut.
Ültan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ültan passt de bal met de wreef. Pişcot geeft de bal voor. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EFE RM - Nenhum de nós 0:12

79e minuut.
Zanella geeft de bal voor. Bunea kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nahksepp de bal onder controle te krijgen. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

83e minuut.
Daar is Brasil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nahksepp rent richting de bal. Nahksepp passt de bal zonder na te denken. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Barra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Pişcot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişcot geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Meira de bal. Drybczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Drybczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EFE RM - Nenhum de nós 0:13

87e minuut.
Bunea met een sublieme pass. Odin is nu in balbezit. Odin passt de bal zonder na te denken. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... Barra bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
EFE RM - Nenhum de nós 0:14

88e minuut.
Odin is nu in balbezit. Odin met een sublieme pass. Zanella met een sublieme pass. Drybczewski heeft problemen om de bal te vangen. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Barra bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EFE RM 83%, Nenhum de nós 17%.
EFE RM - Nenhum de nós 0:14