Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nenhum de nós EFE RM
edu 6 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
13% Spel op eigen helft 87%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
45 gemiddelde waardering 21.4
excellent Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Tomala met een sublieme pass. Floriańczyk rent richting de bal. Floriańczyk geeft een lange en hoge pass. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... Barra bokst de bal weg.

3e minuut.
Pişcot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişcot geeft een lange en hoge pass. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Barra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - EFE RM 1:0

6e minuut.
Giavarini verovert de bal door een tackle van achteren. Giavarini speelt de bal door. Nahksepp met een sublieme pass. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - EFE RM 2:0

9e minuut.
Rossa verovert de bal door een tackle van achteren. Rossa speelt de bal door. Giavarini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Drybczewski de bal. Drybczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - EFE RM 3:0

16e minuut.
Tomala rent richting de bal. Tomala passt de bal zonder na te denken. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... Barra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - EFE RM 4:0

16e minuut.
Rauber bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauber passt de bal in één keer door. Brasil bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski onderschept slim de pass. Drybczewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pişcot rent richting de bal. Pişcot geeft een lange en hoge pass. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - EFE RM 5:0

23e minuut.
Ültan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ültan met een sublieme pass. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Drybczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drybczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - EFE RM 6:0

24e minuut.
Klungelig pakt Giavarini de bal. Ültan geeft de bal voor. Odin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... Barra bokst de bal weg.

26e minuut.
Ültan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ültan met een sublieme pass. Pişcot rent richting de bal. Pişcot geeft een hoge lob. Drybczewski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Clausi is nu in balbezit. Giavarini verovert de bal door een tackle van achteren. Giavarini geeft een lange en hoge pass. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Barra bokst de bal weg. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Barra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Zanella met een harde bal richting middenveld. Giavarini kopt de bal weg. Nahksepp probeert naar een medespeler te passen. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Brasil met de inworp. Tomala met een sublieme pass. Klungelig pakt Drybczewski de bal. Drybczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - EFE RM 7:0

37e minuut.
Tomala passt de bal in één keer door. Pişcot rent richting de bal. Pişcot passt de bal met de wreef. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Porto de bal. Pérez Zabal is nu in balbezit. Pérez Zabal geeft de bal voor. Floriańczyk is nu in balbezit. Floriańczyk speelt de bal door. Barra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barra met een sublieme pass. Giavarini kopt de bal weg. Zanella heeft problemen om de bal te vangen. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klungelig pakt Meira de bal. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahksepp is nu in balbezit. Pişcot is nu in balbezit. Pişcot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - EFE RM 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nenhum de nós 11%, EFE RM 89%.
Nenhum de nós - EFE RM 8:0

47e minuut.
Zanella geeft de bal voor. Rauber controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ure neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Drybczewski de bal. Drybczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - EFE RM 9:0

49e minuut.
Meira bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasil speelt de bal door. Floriańczyk geeft een lange en hoge pass. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski geeft een lange en hoge pass. Barra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Nahksepp verovert de bal door een tackle van achteren. Nahksepp met een sublieme pass. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski schiet op doel. Barra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Drybczewski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - EFE RM 10:0

58e minuut.
Pişcot verovert de bal door een tackle van achteren. Pişcot met een sublieme pass. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - EFE RM 11:0

59e minuut.
Ure geeft een lange en hoge pass. Drybczewski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zanella de bal onder controle te krijgen. Nahksepp rent richting de bal. Nahksepp draait met de bal, schiet en ... Barra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Nahksepp passt de bal zonder na te denken. Tomala is nu in balbezit. Tomala passt de bal met de wreef. Daar is Drybczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... Barra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - EFE RM 12:0

63e minuut.
Drybczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Odin is nu in balbezit. Drybczewski onderschept slim de pass. Drybczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - EFE RM 13:0

66e minuut.
Tomala is nu in balbezit. Tomala passt de bal met de wreef. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski schiet op doel. Barra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Pişcot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nahksepp probeert naar een medespeler te passen. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... Barra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - EFE RM 14:0

70e minuut.
Klungelig pakt Rauber de bal. Rauber passt de bal met de wreef. Tercariol rent richting de bal. Tomala onderschept slim de pass. Tomala geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Pişcot rent richting de bal. Pişcot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - EFE RM 15:0

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nahksepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - EFE RM 16:0

73e minuut.
Clausi bereikt de bal nog maar net als eerste. Clausi passt de bal in één keer door. Tomala speelt de bal door. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pişcot probeert de bal aan de voet te houden. Nahksepp speelt de bal door. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... Barra probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Giavarini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Odin met een sublieme pass. Ültan probeert naar een medespeler te passen. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala draait met de bal, schiet en ... Paal!

79e minuut.
Barra probeert naar een medespeler te passen. Pişcot kopt de bal weg. Klungelig pakt Tomala de bal. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... Barra bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - EFE RM 17:0

81e minuut.
Floriańczyk geeft de bal voor. Pişcot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişcot probeert naar een medespeler te passen. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - EFE RM 18:0

83e minuut.
Rossa geeft de bal voor. Ültan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ültan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Drybczewski de bal. Drybczewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Floriańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Floriańczyk geeft een lange en hoge pass. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - EFE RM 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nenhum de nós 14%, EFE RM 86%.
Nenhum de nós - EFE RM 19:0