Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CRUZEIR FC 2021 Nenhum de nós
Normal Tactiek edu 6
37% Balbezit 63%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 44.2
weak Schieten excellent
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Tomate bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozera verovert de bal door een tackle van achteren. Ozera met een sublieme pass. Daar is Drybczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drybczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Nenhum de nós 0:1

5e minuut.
Ültan probeert naar een medespeler te passen. Tomala probeert naar een medespeler te passen. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Caroço probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pişcot verovert de bal door een tackle van achteren. Pişcot met een sublieme pass. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... Sargento werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Nenhum de nós 0:2

7e minuut.
Nahksepp passt de bal in één keer door. Pişcot speelt de bal door. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Sargento maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Nenhum de nós 0:3

12e minuut.
Nahksepp verovert de bal door een tackle van achteren. Nahksepp geeft de bal voor. Couto kan de bal niet met de borst controleren. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski schiet op doel. Sargento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Nenhum de nós 0:4

15e minuut.
Novais passt de bal zonder na te denken. Ültan heeft problemen om de bal te vangen. Ültan passt de bal in één keer door. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Nenhum de nós 0:5

16e minuut.
Clausi is nu in balbezit. Pişcot onderschept slim de pass. Pişcot geeft de bal voor. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pişcot met een sublieme pass. Tomala rent richting de bal. Tomala passt de bal zonder na te denken. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sargento met een harde bal richting middenveld. Floriańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriańczyk geeft de bal voor. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Nenhum de nós 0:6

25e minuut.
Ültan geeft een hoge lob. Couto kopt de bal weg. Tomate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ozera geeft een lange en hoge pass. Drybczewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Nenhum de nós 0:7

27e minuut.
Ozera passt de bal in één keer door. Clausi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giavarini. Giavarini krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Cascavel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ure onderschept slim de pass. Ure geeft de bal voor. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Nenhum de nós 0:8

40e minuut.
Tortinho rent richting de bal. Nahksepp verovert de bal door een tackle van achteren. Nahksepp speelt de bal door. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tomala met een sublieme pass. Drybczewski heeft problemen om de bal te vangen. Caroço is nu in balbezit. Drybczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Drybczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Nenhum de nós 0:9

43e minuut.
Giavarini geeft de bal voor. Couto probeert de bal met de borst te controleren. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski schiet op doel. Sargento probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Nenhum de nós 0:10

45e minuut.
Nahksepp kopt de bal weg. Drybczewski rent richting de bal. Couto bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski onderschept slim de pass. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZEIR FC 2021 91%, Nenhum de nós 9%.
CRUZEIR FC 2021 - Nenhum de nós 0:10

47e minuut.
Nahksepp speelt de bal door. Tomala is nu in balbezit. Tomala passt de bal met de wreef. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Nenhum de nós 0:11

48e minuut.
Drybczewski passt de bal in één keer door. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala met een sublieme pass. Nahksepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahksepp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Inworp. Ozera met een snelle inworp. Tomala probeert naar een medespeler te passen. Pişcot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişcot schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Nenhum de nós 0:12

54e minuut.
Ozera kopt de bal weg. Tomala rent richting de bal. Tomala met een sublieme pass. Klungelig pakt Drybczewski de bal. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Giavarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giavarini passt de bal zonder na te denken. Daar is Drybczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Couto probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Nahksepp rent richting de bal. Nahksepp passt de bal met de wreef. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala haalt uit met een fantastische trap. Caroço probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Floriańczyk kopt de bal weg. Nahksepp rent richting de bal. Nahksepp passt de bal in één keer door. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Nenhum de nós 0:13

73e minuut.
Giavarini passt de bal zonder na te denken. Nahksepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahksepp met een sublieme pass. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski schiet op doel. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Ozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozera geeft een lange en hoge pass. Tomate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Pişcot probeert naar een medespeler te passen. Nahksepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahksepp passt de bal met de wreef. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Nenhum de nós 0:14

81e minuut.
Pişcot geeft een hoge lob. Tomate is nu in balbezit. Tomate geeft een hoge lob. Pişcot rent richting de bal. Pişcot geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Ültan heeft problemen om de bal te vangen. Ültan met een sublieme pass. Tomala is nu in balbezit. Tomala haalt uit met een fantastische trap. Sargento probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Nenhum de nós 0:15

88e minuut.
Tomala verovert de bal door een tackle van achteren. Tomala geeft een hoge lob. Klungelig pakt Couto de bal. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Nenhum de nós 0:16

89e minuut.
Novais passt de bal zonder na te denken. Floriańczyk rent richting de bal. Melodia verovert de bal door een tackle van achteren. Ozera onderschept slim de pass. Ozera geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZEIR FC 2021 85%, Nenhum de nós 15%.
CRUZEIR FC 2021 - Nenhum de nós 0:16