Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EFE RM Laranjeiras
Normal Tactiek 352t
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.3 gemiddelde waardering 41.1
weak Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


2e minuut.
Petović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Ipanema is nu in balbezit. de Ipanema passt de bal in één keer door. Speriatu rent richting de bal. Speriatu schiet op doel. Barra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Zanella is nu in balbezit. Ivansuc verovert de bal door een tackle van achteren. Ivansuc probeert naar een medespeler te passen. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. Barra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Barra met een harde bal richting middenveld. Kaczmarski kopt de bal weg. Ivansuc rent richting de bal. Ivansuc draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Speriatu de bal. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EFE RM - Laranjeiras 0:1

10e minuut.
Speriatu rent richting de bal. Daar is Speriatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speriatu passt de bal in één keer door. Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivansuc haalt uit met een fantastische trap. Barra bokst de bal weg. Meira heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
EFE RM - Laranjeiras 0:2

11e minuut.
Rauber passt de bal zonder na te denken. Zanella speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaczmarski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Ipanema geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Targosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Targosz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Petović de bal. Petović geeft de bal voor. Meira probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EFE RM - Laranjeiras 0:3

17e minuut.
Odin met een sublieme pass. Kaczmarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarski passt de bal met de wreef. Ivansuc rent richting de bal. Ivansuc draait met de bal, schiet en ... Barra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
EFE RM - Laranjeiras 0:4

19e minuut.
Petović passt de bal in één keer door. Kaczmarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarski speelt de bal door. Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivansuc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Brasil rent richting de bal. de Ipanema verovert de bal door een tackle van achteren. de Ipanema geeft een lange en hoge pass. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. Barra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Meira de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Petović zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Speriatu is nu in balbezit. Meira begaat een overtreding. Speriatu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de Ipanema zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Speriatu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
de Ipanema verovert de bal door een tackle van achteren. de Ipanema geeft een lange en hoge pass. Ivansuc is nu in balbezit. Ivansuc draait met de bal, schiet en ... Barra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EFE RM - Laranjeiras 0:5

32e minuut.
Petović rent richting de bal. Petović geeft een hoge lob. Tercariol probeert de bal aan de voet te houden. Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivansuc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu draait met de bal, schiet en ... Barra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EFE RM - Laranjeiras 0:6

33e minuut.
Brasil is nu in balbezit. Petović verovert de bal door een tackle van achteren. Petović passt de bal zonder na te denken. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu schiet op doel. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Kaczmarski geeft een lange en hoge pass. Daar is Odin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speriatu rent richting de bal. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. Barra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Kaczmarski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pesce rent richting de bal. Pesce geeft een hoge lob. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
de Ipanema geeft een hoge lob. Odin geeft een lange en hoge pass. Pesce bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesce geeft een hoge lob. Ivansuc krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
de Ipanema onderschept slim de pass. de Ipanema met een sublieme pass. Klungelig pakt Ivansuc de bal. de Ipanema is nu in balbezit. de Ipanema geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
EFE RM - Laranjeiras 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EFE RM 79%, Laranjeiras 21%.
EFE RM - Laranjeiras 0:7

46e minuut.
Ameli geeft een hoge lob. de Ipanema rent richting de bal. de Ipanema passt de bal zonder na te denken. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Petović met een sublieme pass. Meira rent richting de bal. Speriatu verovert de bal door een tackle van achteren. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. Barra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EFE RM - Laranjeiras 0:8

51e minuut.
Kaczmarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarski geeft een hoge lob. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu schiet op doel. Barra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EFE RM - Laranjeiras 0:9

54e minuut.
Porto heeft problemen om de bal te vangen. de Ipanema geeft een hoge lob. Ivansuc kopt de bal weg. Speriatu rent richting de bal. Speriatu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EFE RM - Laranjeiras 0:10

59e minuut.
Rossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossa passt de bal met de wreef. Pesce geeft de bal voor. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EFE RM - Laranjeiras 0:11

61e minuut.
Meira speelt de bal door. Szczerbaniuk is nu in balbezit. Szczerbaniuk speelt de bal door. Ivansuc is nu in balbezit. Ivansuc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
de Ipanema passt de bal met de wreef. Speriatu is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Meira ... Strafschop! Speriatu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ivansuc neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
de Ipanema kopt de bal weg. Daar is Petović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petović met een sublieme pass. Ivansuc rent richting de bal. Ivansuc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Barra trapt de bal weg. Kaczmarski heeft problemen om de bal te vangen. Kaczmarski passt de bal zonder na te denken. Speriatu rent richting de bal. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
de Ipanema rent richting de bal. de Ipanema geeft een hoge lob. Speriatu rent richting de bal. Speriatu schiet op doel. Barra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EFE RM - Laranjeiras 0:12

71e minuut.
Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema rent richting de bal. de Ipanema passt de bal zonder na te denken. Ivansuc is nu in balbezit. Ivansuc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Speriatu rent richting de bal. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. Kaczmarski geeft een hoge lob. Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivansuc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EFE RM - Laranjeiras 0:13

79e minuut.
Petović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petović geeft een lange en hoge pass. Meira heeft problemen om de bal te vangen. Speriatu rent richting de bal. Speriatu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EFE RM - Laranjeiras 0:14

81e minuut.
de Ipanema speelt de bal door. Meira bereikt de bal nog maar net als eerste. Meira geeft een hoge lob. Petović rent richting de bal. Petović geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivansuc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EFE RM - Laranjeiras 0:15

83e minuut.
de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema met een sublieme pass. Speriatu rent richting de bal. Petović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petović geeft een hoge lob. Barra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zanella kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Odin de bal onder controle te krijgen. Brasil speelt de bal door. Petović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petović geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Petović met een sublieme pass. Klungelig pakt Ivansuc de bal. Speriatu rent richting de bal. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
EFE RM - Laranjeiras 0:16

88e minuut.
Kaczmarski probeert de bal met de borst te controleren. Kaczmarski passt de bal met de wreef. Ivansuc rent richting de bal. Ivansuc haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zanella de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EFE RM 84%, Laranjeiras 16%.
EFE RM - Laranjeiras 0:16