Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mg esporte clube E lá vamos nós!
Huck Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
26 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30 gemiddelde waardering 23.5
redelijk Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Pantaneiro kopt de bal weg. Zapadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapadov passt de bal zonder na te denken. Krajanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajanowski draait met de bal, schiet en ... Piava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Micronésio zal de hoekschop nemen. Piava met een sublieme pass. Ferdinansen kopt de bal weg. Krajanowski rent richting de bal. Krajanowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pantaneiro is nu in balbezit. Kiemlicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kiemlicz probeert naar een medespeler te passen. Krajanowski is nu in balbezit. Krajanowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mg esporte clube - E lá vamos nós! 1:0

10e minuut.
Zapadov is nu in balbezit. Zapadov probeert naar een medespeler te passen. Krajanowski is nu in balbezit. Bracht rent richting de bal. Bracht draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bracht is nu in balbezit. Krajanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracht bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracht schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mg esporte clube - E lá vamos nós! 2:0

12e minuut.
Peixe is nu in balbezit. Peixe speelt de bal door. Bracht bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracht schiet op doel. Piava werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mg esporte clube - E lá vamos nós! 3:0

18e minuut.
Peixoto is nu in balbezit. Peixoto passt de bal in één keer door. Marinho rent richting de bal. Marinho draait met de bal, schiet en ... Rejkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mg esporte clube - E lá vamos nós! 3:1

22e minuut.
Kapaon onderschept slim de pass. Kapaon probeert naar een medespeler te passen. Bracht rent richting de bal. Bracht haalt uit met een fantastische trap. Piava maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mg esporte clube - E lá vamos nós! 4:1

27e minuut.
Prates kan de bal niet met de borst controleren. Krajanowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prates. Krajanowski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Krajanowski kan niet meer verder spelen. Lejman komt het veld opgelopen. Heech komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Mg esporte clube - E lá vamos nós! 5:1

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Micronésio zal de hoekschop nemen. Bracht bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejman schiet op doel. Piava bokst de bal weg. Prudêncio probeert naar een medespeler te passen. Kapaon probeert de bal aan de voet te houden. Bracht rent richting de bal. Bracht haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mg esporte clube - E lá vamos nós! 6:1

31e minuut.
Micronésio onderschept slim de pass. Micronésio geeft een hoge lob. Peixe probeert de bal aan de voet te houden. Bracht bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracht draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mg esporte clube 28%, E lá vamos nós! 72%.
Mg esporte clube - E lá vamos nós! 6:1

46e minuut.
Velichkov komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Zapadov probeert naar een medespeler te passen. Bracht rent richting de bal. Bracht probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kapaon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapaon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Peixe bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudêncio probeert naar een medespeler te passen. Herremans speelt de bal door. Zapadov is nu in balbezit. Zapadov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Velichkov is nu in balbezit. Velichkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mg esporte clube - E lá vamos nós! 7:1

52e minuut.
Kiemlicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vargas komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Piava met een sublieme pass. Ferdinansen kopt de bal weg. Mestrinho heeft problemen om de bal te vangen. Velichkov is nu in balbezit. Velichkov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mg esporte clube - E lá vamos nós! 8:1

61e minuut.
Kapaon rent richting de bal. Kapaon passt de bal zonder na te denken. Velichkov rent richting de bal. Velichkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mg esporte clube - E lá vamos nós! 9:1

71e minuut.
Peixe passt de bal met de wreef. Kapaon is nu in balbezit. Kapaon met een sublieme pass. Micronésio bereikt de bal nog maar net als eerste. Micronésio draait met de bal, schiet en ... Piava bokst de bal weg. Velichkov is nu in balbezit. Vargas heeft problemen om de bal te vangen. Micronésio is nu in balbezit. Micronésio schiet op doel. Mestrinho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mg esporte clube - E lá vamos nós! 10:1

77e minuut.
Zapadov heeft problemen om de bal te vangen. Herremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Herremans geeft de bal voor. Klungelig pakt Velichkov de bal. Velichkov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Prates geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapaon met de inworp. Klungelig pakt Micronésio de bal. Micronésio geeft een hoge lob. Piava bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mg esporte clube - E lá vamos nós! 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mg esporte clube 26%, E lá vamos nós! 74%.
Mg esporte clube - E lá vamos nós! 11:1