Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Italiani FlamengoCRF7617
Pra cima Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
24 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 20.7
adequate Schieten weak
weak Passen weak
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Taohua geeft een hoge lob. Inworp. Ferreira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Meyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meyer geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela passt de bal in één keer door. Kapera probeert de bal aan de voet te houden. Grzechowiak is nu in balbezit. Grzechowiak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Guimarães de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gastaldon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapera rent richting de bal. Kapera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rêgo bokst de bal weg.

14e minuut.
Pieropan is nu in balbezit. Gastaldon onderschept slim de pass. Gastaldon probeert naar een medespeler te passen. Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Reinfeldt speelt de bal door. Grimau is nu in balbezit. Grimau met een sublieme pass. Kapera rent richting de bal. Kapera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Grzechowiak is nu in balbezit. Grzechowiak passt de bal met de wreef. Kapera is nu in balbezit. Kapera draait met de bal, schiet en ... Varela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rêgo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Reinfeldt onderschept slim de pass. Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera rent richting de bal. Kapera schiet op doel. Rêgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Italiani - FlamengoCRF7617 1:0

28e minuut.
Macarato met een sublieme pass. Kapera kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Varela de bal onder controle te krijgen. Grimau rent richting de bal. Grimau haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Guimarães speelt de bal door. Francelino heeft problemen om de bal te vangen. Grimau is nu in balbezit. Grimau haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rêgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Ferreira verovert de bal door een tackle van achteren. Scuri geeft de bal voor. Daar is Guimarães, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grimau rent richting de bal. Grimau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Grimau onderschept slim de pass. Grimau met een sublieme pass. Kapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera draait met de bal, schiet en ... Guimarães probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gastaldon zal de hoekschop nemen. Daar is Grzechowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzechowiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gastaldon geeft een hoge lob. Grimau controleert de bal met de borst. Grzechowiak rent richting de bal. Kapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera draait met de bal, schiet en ... Rêgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grimau is nu in balbezit. Grimau schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Italiani 38%, FlamengoCRF7617 62%.
Italiani - FlamengoCRF7617 1:0

46e minuut.
Lotvonen komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Pieropan probeert de bal aan de voet te houden. Scuri geeft een lange en hoge pass. Grzechowiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grimau is nu in balbezit. Grimau schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Reinfeldt met een sublieme pass. Klungelig pakt Pieropan de bal. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak schiet op doel. Guimarães probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Poulter verovert de bal door een tackle van achteren. Poulter passt de bal met de wreef. Guimarães rent richting de bal. Grimau verovert de bal door een tackle van achteren. Grimau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Italiani - FlamengoCRF7617 2:0

83e minuut.
Poulter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reinfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinfeldt passt de bal in één keer door. Grimau bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Italiani - FlamengoCRF7617 3:0

86e minuut.
Grimau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera is nu in balbezit. Grimau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera is nu in balbezit. Kapera draait met de bal, schiet en ... Rêgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Italiani 33%, FlamengoCRF7617 67%.
Italiani - FlamengoCRF7617 3:0