Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FlamengoCRF7617 Italiani
Normal Tactiek Pra cima
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 30.3
average Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen adequate


5e minuut.
Poulter verovert de bal door een tackle van achteren. Poulter met een sublieme pass. Grimau bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Gastaldon passt de bal met de wreef. Grimau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera rent richting de bal. Kapera draait met de bal, schiet en ... Varela probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Poulter geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grimau springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Almeida met de inworp. Meyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyer schiet op doel. Yushan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FlamengoCRF7617 - Italiani 1:0

20e minuut.
Poulter bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulter geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Roiz de bal. Grimau rent richting de bal. Grimau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FlamengoCRF7617 - Italiani 1:1

26e minuut.
Meyer onderschept slim de pass. Pessi rent richting de bal. Yushan onderschept slim de pass. Meyer onderschept slim de pass. Meyer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rêgo trapt de bal weg. Boa Morte kopt de bal weg. Meyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyer geeft een lange en hoge pass. Macarato bokst de bal weg.

44e minuut.
Grimau onderschept slim de pass. Grimau passt de bal zonder na te denken. Kapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera haalt uit met een fantastische trap. Rêgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FlamengoCRF7617 - Italiani 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FlamengoCRF7617 59%, Italiani 41%.
FlamengoCRF7617 - Italiani 1:2

47e minuut.
Daar is Boa Morte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reinfeldt is nu in balbezit. Reinfeldt speelt de bal door. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Scuri rent richting de bal. Reinfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinfeldt passt de bal in één keer door. Kapera is nu in balbezit. Kapera draait met de bal, schiet en ... Rêgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rêgo niet meer kan verder spelen. Machida komt het veld opgelopen. Ferreira met een snelle inworp. Meyer rent richting de bal. Meyer geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FlamengoCRF7617 - Italiani 2:2

59e minuut.
Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulter bereikt de bal nog maar net als eerste. Almeida verovert de bal door een tackle van achteren. Almeida geeft de bal voor. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FlamengoCRF7617 - Italiani 3:2

62e minuut.
Reinfeldt onderschept slim de pass. Reinfeldt geeft de bal voor. Francelino kopt de bal weg. Grimau rent richting de bal. Grimau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Grzechowiak rent richting de bal. Pieropan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grzechowiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reinfeldt wilt de vrije trap nemen. Varela probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Scuri is nu in balbezit. Ferreira begaat een overtreding. Scuri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Taohua met een snel genomen vrije trap. Grimau kopt de bal weg. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Poulter neemt de hoekschop. Daar is Pieropan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grimau is nu in balbezit. Grimau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FlamengoCRF7617 - Italiani 3:3

75e minuut.
Guimarães met een harde bal richting middenveld. Ferreira kopt de bal weg. Poulter met een sublieme pass. Kapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera draait met de bal, schiet en ... Paal! Machida werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Guimarães, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FlamengoCRF7617 - Italiani 3:4

83e minuut.
Taohua met een sublieme pass. Gastaldon rent richting de bal. Gastaldon probeert naar een medespeler te passen. Grimau rent richting de bal. Grimau schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Reinfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieropan verovert de bal door een tackle van achteren. Pieropan met een sublieme pass. Kapera is nu in balbezit. Kapera schiet op doel. Machida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FlamengoCRF7617 54%, Italiani 46%.
FlamengoCRF7617 - Italiani 3:4