Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paulo Cezar Pinto FlamengoCRF7617
one Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 21.1
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Boa Morte passt de bal in één keer door. Pieropan met een sublieme pass. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Pieropan speelt de bal door. Meyer rent richting de bal. Meyer probeert naar een medespeler te passen. Pessi rent richting de bal. Pessi haalt uit met een fantastische trap. Camargos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ferreira zal de hoekschop nemen. Boa Morte probeert naar een medespeler te passen. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paulo Cezar Pinto - FlamengoCRF7617 0:1

9e minuut.
Bol Bol verovert de bal door een tackle van achteren. Bol Bol met een sublieme pass. Cardoso Filho met een sublieme pass. Klungelig pakt Caçapava de bal. Caçapava haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Boa Morte probeert naar een medespeler te passen. Meyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi is nu in balbezit. Meyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyer schiet op doel. Camargos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Bol Bol bereikt de bal nog maar net als eerste. Bol Bol passt de bal in één keer door. Daar is Morenão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meyer is nu in balbezit. Meyer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Maltner geeft de bal voor. Klungelig pakt Francelino de bal. Algoz Mostarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Algoz Mostarda draait met de bal, schiet en ... Rêgo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paulo Cezar Pinto - FlamengoCRF7617 1:1

32e minuut.
Ferreira verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreira geeft een hoge lob. Conlogue heeft problemen om de bal te vangen. Meyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pieropan passt de bal zonder na te denken. Conlogue is nu in balbezit. Meyer onderschept slim de pass. Meyer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paulo Cezar Pinto 56%, FlamengoCRF7617 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paulo Cezar Pinto - FlamengoCRF7617 1:1

52e minuut.
Ferreira rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ferreira zal de hoekschop nemen. Boa Morte rent richting de bal. Boa Morte geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Morenão geeft de bal voor. Inworp. Ferreira met een snelle inworp. Meyer is nu in balbezit. Meyer geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Algoz Mostarda passt de bal in één keer door. Daar is Cardoso Filho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardoso Filho probeert naar een medespeler te passen. Maltner heeft problemen om de bal te vangen. Maltner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paulo Cezar Pinto 50%, FlamengoCRF7617 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paulo Cezar Pinto - FlamengoCRF7617 1:1