Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Expressinho F.C Italiani
Normal Tactiek Pra cima
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 30.4
unsatisfactory Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Poulter met een snelle inworp. Siakam bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimau onderschept slim de pass. Kapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho F.C - Italiani 0:1

13e minuut.
Escadinha met een sublieme pass. Padaratz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poulter. Poulter krijgt een gele kaart. Padaratz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Siakam zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Escadinha is nu in balbezit. Escadinha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Accioly rent richting de bal. Gastaldon is nu in balbezit. Gastaldon geeft een hoge lob. Kapera is nu in balbezit. Kapera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Grzechowiak met een sublieme pass. Grimau bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequela onderschept slim de pass. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak schiet op doel. Palascar bokst de bal weg.

19e minuut.
Reinfeldt speelt de bal door. Kapera rent richting de bal. Grzechowiak is nu in balbezit. Grimau rent richting de bal. Grimau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho F.C - Italiani 0:2

21e minuut.
Escadinha probeert naar een medespeler te passen. Sátila bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera rent richting de bal. Klungelig pakt Kapera de bal. Kapera schiet op doel. Palascar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Expressinho F.C 64%, Italiani 36%.
Expressinho F.C - Italiani 0:2

46e minuut.
Lotvonen komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Scuri met een sublieme pass. Reinfeldt rent richting de bal. Reinfeldt geeft de bal voor. Lotvonen rent richting de bal. Lotvonen geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grimau rent richting de bal. Grimau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho F.C - Italiani 0:3

64e minuut.
Accioly heeft problemen om de bal te vangen. Grimau onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Pingo ... Strafschop! Pingo krijgt een gele kaart. Grimau raakt geblesseerd tijdens het duel. Grimau kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho F.C - Italiani 0:4

78e minuut.
Scuri met een sublieme pass. Poulter rent richting de bal. Sátila begaat een overtreding. Poulter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Poulter zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lotvonen geeft een lange en hoge pass. Accioly probeert de bal aan de voet te houden. Kapera kopt de bal weg. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho F.C - Italiani 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Expressinho F.C 82%, Italiani 18%.
Expressinho F.C - Italiani 0:5