Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lebeira CD Paulo Cezar Pinto
442 Tactiek one
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 24.8
adequate Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Yamada met een snelle inworp. Barros controleert de bal met de borst. Maltner is nu in balbezit. Bagala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagala passt de bal met de wreef. Paal!

4e minuut.
Conlogue is nu in balbezit. Bagala rent richting de bal. Bagala speelt de bal door. Pelicano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicano haalt uit met een fantastische trap. Camargos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Morenão de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lebeira CD - Paulo Cezar Pinto 1:0

9e minuut.
Bol Bol rent richting de bal. Yamada verovert de bal door een tackle van achteren. Yamada probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pelicano de bal. Pelicano haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pocotó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocotó passt de bal met de wreef. Pelicano heeft problemen om de bal te vangen. Pelicano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lebeira CD - Paulo Cezar Pinto 2:0

27e minuut.
Lopez is nu in balbezit. Lopez geeft een lange en hoge pass. Caçapava kopt de bal weg. Algoz Mostarda is nu in balbezit. Algoz Mostarda draait met de bal, schiet en ... Abreu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pituaçu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Algoz Mostarda is nu in balbezit. Algoz Mostarda haalt uit met een fantastische trap. Abreu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Jacomelli probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lebeira CD - Paulo Cezar Pinto 2:1

30e minuut.
Conlogue is nu in balbezit. Conlogue passt de bal zonder na te denken. Caçapava rent richting de bal. Caçapava haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Salvador de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Amado geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saltitante met een snelle inworp. Daar is Pocotó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pocotó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bol Bol rent richting de bal. Pocotó verovert de bal door een tackle van achteren. Conlogue tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Conlogue krijgt een gele kaart. Pocotó is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pocotó zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Amado probeert de bal aan de voet te houden. Morenão bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicano verovert de bal door een tackle van achteren. Pelicano schiet op doel. Camargos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lebeira CD - Paulo Cezar Pinto 3:1

39e minuut.
Bol Bol passt de bal in één keer door. Bagala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagala speelt de bal door. Klungelig pakt Pelicano de bal. Pelicano schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Saltitante geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cardoso Filho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Algoz Mostarda rent richting de bal. Algoz Mostarda geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lebeira CD 47%, Paulo Cezar Pinto 53%.
Lebeira CD - Paulo Cezar Pinto 3:1

51e minuut.
Salvador kopt de bal weg. Bagala heeft problemen om de bal te vangen. Bagala passt de bal met de wreef. Pelicano rent richting de bal. Pelicano haalt uit met een fantastische trap. Camargos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pocotó rent richting de bal. Pocotó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Barros met een sublieme pass. Bagala kan de bal niet met de borst controleren. Bagala probeert naar een medespeler te passen. Pocotó is nu in balbezit. Pocotó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lebeira CD - Paulo Cezar Pinto 4:1

54e minuut.
Pituaçu rent richting de bal. Lopez rent richting de bal. Pituaçu speelt de bal door. Algoz Mostarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Algoz Mostarda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Barros onderschept slim de pass. Maltner onderschept slim de pass. Maltner met een sublieme pass. Algoz Mostarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Algoz Mostarda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Abreu trapt de bal weg. Bagala kopt de bal weg. Pelicano is nu in balbezit. Pelicano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Caçapava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pituaçu rent richting de bal. Pituaçu passt de bal in één keer door. Daar is Caçapava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caçapava haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pituaçu passt de bal zonder na te denken. Caçapava bereikt de bal nog maar net als eerste. Caçapava passt de bal zonder na te denken. Algoz Mostarda is nu in balbezit. Algoz Mostarda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Leal komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lebeira CD 55%, Paulo Cezar Pinto 45%.
Lebeira CD - Paulo Cezar Pinto 4:1