Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Italiani CENI
Pra cima Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 18.4
adequate Schieten poor
poor Passen weak
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Taohua geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feltrim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michelato is nu in balbezit. Michelato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kapera speelt de bal door. Lotvonen is nu in balbezit. Lotvonen probeert naar een medespeler te passen. Grimau rent richting de bal. Grimau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Lotvonen rent richting de bal. Lotvonen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mancini de bal. Grzechowiak is nu in balbezit. Grzechowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Grzechowiak passt de bal zonder na te denken. Grimau heeft problemen om de bal te vangen. Kapera rent richting de bal. Grimau rent richting de bal. Grimau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gastaldon met de inworp. Daar is Reinfeldt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reinfeldt geeft de bal voor. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gastaldon is nu in balbezit. Gastaldon geeft een lange en hoge pass. Grimau is nu in balbezit. Grimau haalt uit met een fantastische trap. Okeke probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kapera probeert naar een medespeler te passen. Sarandi is nu in balbezit. Grimau schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grimau krijgt een gele kaart. Sarandi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sarandi kan niet meer verder spelen. do Surfe Mundial komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Ximenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera onderschept slim de pass. Reinfeldt rent richting de bal. Kapera rent richting de bal. Kapera draait met de bal, schiet en ... Paal!

45e minuut.
Grimau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera rent richting de bal. Kapera passt de bal met de wreef. Grzechowiak heeft problemen om de bal te vangen. Grzechowiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Italiani 38%, CENI 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Italiani - CENI 0:0

63e minuut.
Fraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera onderschept slim de pass. Ximenez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kapera raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kapera kan niet meer verder spelen. Pieronek komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Medina verovert de bal door een tackle van achteren. Medina geeft een hoge lob. Grzechowiak kopt de bal weg. Grimau bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Grimau de bal. Pieronek is nu in balbezit. Grimau bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimau draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Pieronek passt de bal in één keer door. Mancini is nu in balbezit. Mancini geeft een hoge lob. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Grimau is nu in balbezit. Pieronek rent richting de bal. Grimau bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieronek rent richting de bal. Pieronek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mancini geeft een lange en hoge pass. Taohua rent richting de bal. Mesclado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mesclado krijgt een gele kaart. Taohua wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Scuri met een snel genomen vrije trap. Grimau rent richting de bal. Grimau haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Italiani 26%, CENI 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Italiani - CENI 0:0