Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tonolli DYNASTY
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vilas-Boas met de inworp. de Abreu rent richting de bal. de Abreu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Maestro de bal onder controle te krijgen. Pereira bokst de bal weg.

13e minuut.
Vilas-Boas passt de bal met de wreef. Maestro heeft problemen om de bal te vangen. Maestro probeert naar een medespeler te passen. Carioca is nu in balbezit. Carioca haalt uit met een fantastische trap. Mancini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Osório kopt de bal weg. Mandioca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazanello verovert de bal door een tackle van achteren. Bazanello schiet op doel. Petardo probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Roncolho verovert de bal door een tackle van achteren. Roncolho geeft een lange en hoge pass. de Abreu is nu in balbezit. de Abreu schiet op doel. Miona probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tonolli 35%, DYNASTY 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tonolli - DYNASTY 0:0

66e minuut.
Pinceli kopt de bal weg. Osório speelt de bal door. Petardo is nu in balbezit. Carioca rent richting de bal. Carioca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tonolli - DYNASTY 1:0

73e minuut.
da Quebrada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro speelt de bal door. de Abreu rent richting de bal. de Abreu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Semionato probeert de bal aan de voet te houden. Bazanello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazanello speelt de bal door. Carioca bereikt de bal nog maar net als eerste. Carioca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
da Quebrada rent richting de bal. Pinceli is nu in balbezit. da Quebrada rent richting de bal. Pinceli verovert de bal door een tackle van achteren. Pinceli geeft een lange en hoge pass. Pereira bokst de bal weg.

81e minuut.
Vasconcelos heeft problemen om de bal te vangen. Vasconcelos passt de bal in één keer door. Maestro met een sublieme pass. Carioca is nu in balbezit. Carioca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Zivieri geeft een hoge lob. Inworp. Excelente zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bazanello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazanello geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tonolli 53%, DYNASTY 47%.
Tonolli - DYNASTY 1:0