Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
osbom RMCFC
fechado Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 16.9
good Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Quebrada speelt de bal door. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Taniguchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo verovert de bal door een tackle van achteren. Vasallo geeft de bal voor. Paal! Klungelig pakt da Branquinha de bal. da Branquinha onderschept slim de pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - RMCFC 1:0

8e minuut.
Vasallo verovert de bal door een tackle van achteren. Vasallo met een sublieme pass. Stefański is nu in balbezit. Høiby is nu in balbezit. Høiby haalt uit met een fantastische trap. Grotto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Stefański de bal. Stefański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dubilis kopt de bal weg. Taniguchi rent richting de bal. Stefański maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Stefański naar de kleedkamers voor een vroege douche.

13e minuut.
Dubilis passt de bal met de wreef. Høiby probeert de bal aan de voet te houden. Boaventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Høiby onderschept slim de pass. Høiby haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Inworp. Vasallo met de inworp. Dubilis speelt de bal door. Vasallo heeft problemen om de bal te vangen. Vasallo met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grotto trapt de bal weg. Boaventura heeft problemen om de bal te vangen. Høiby verovert de bal door een tackle van achteren. Høiby haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Vasallo kopt de bal weg. Rosa rent richting de bal. Høiby onderschept slim de pass. Høiby haalt uit met een fantastische trap. Grotto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - RMCFC 2:0

32e minuut.
Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo passt de bal in één keer door. Høiby rent richting de bal. Høiby schiet op doel. Grotto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - RMCFC 3:0

41e minuut.
Badé bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Dương onderschept slim de pass. Thái Dương speelt de bal door. Høiby rent richting de bal. Høiby draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Perna Bamba de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Høiby geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Vasallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasallo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: osbom 24%, RMCFC 76%.
osbom - RMCFC 3:0

49e minuut.
Borsato bereikt de bal nog maar net als eerste. Quebrada onderschept slim de pass. Quebrada passt de bal met de wreef. Høiby rent richting de bal. Høiby schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Doeltrap. Grotto trapt de bal weg van het doel. Vasallo kopt de bal weg. Høiby bereikt de bal nog maar net als eerste. Høiby draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Vasallo verovert de bal door een tackle van achteren. Vasallo passt de bal met de wreef. Perna Bamba heeft problemen om de bal te vangen. Høiby is nu in balbezit. Høiby haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
da Branquinha geeft een hoge lob. Vasallo kopt de bal weg. Klungelig pakt Borsato de bal. Høiby rent richting de bal. Høiby schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - RMCFC 4:0

69e minuut.
Taniguchi rent richting de bal. Taniguchi geeft een hoge lob. Quebrada met een sublieme pass. Høiby is nu in balbezit. Høiby schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Quebrada rent richting de bal. Quebrada passt de bal met de wreef. Daar is Høiby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Høiby schiet op doel. da Branquinha probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Høiby zal de hoekschop nemen. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Quebrada passt de bal met de wreef. Perna Bamba heeft problemen om de bal te vangen. Høiby bereikt de bal nog maar net als eerste. Høiby schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - RMCFC 5:0

88e minuut.
Gutschoven rent richting de bal. Gutschoven passt de bal zonder na te denken. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubilis geeft de bal voor. Grotto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grotto met een sublieme pass. Klungelig pakt Vasallo de bal. Vasallo passt de bal in één keer door. Høiby is nu in balbezit. Høiby schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - RMCFC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: osbom 16%, RMCFC 84%.
osbom - RMCFC 6:0