Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DYNASTY Costa Rica EC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


7e minuut.
Moreira probeert de bal aan de voet te houden. de Abreu rent richting de bal. Moreira is nu in balbezit. de Abreu onderschept slim de pass. de Abreu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pinceli kopt de bal weg. do Salqueiro heeft problemen om de bal te vangen. Bulhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. do Salqueiro rent richting de bal. do Salqueiro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Moreira is nu in balbezit. Vilas-Boas verovert de bal door een tackle van achteren. Vilas-Boas probeert naar een medespeler te passen. de Abreu rent richting de bal. de Abreu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Queiroz bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Zivieri geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malheiros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. do Salqueiro rent richting de bal. do Salqueiro geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pinceli rent richting de bal. Pinceli passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert de Abreu de bal onder controle te krijgen. Miona bereikt de bal nog maar net als eerste. Miona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
do Salqueiro onderschept slim de pass. do Salqueiro geeft een hoge lob. Malheiros is nu in balbezit. Bellini rent richting de bal. Bellini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DYNASTY - Costa Rica EC 0:1

41e minuut.
Miona rent richting de bal. Grego rent richting de bal. Grego geeft de bal voor. Bellini heeft problemen om de bal te vangen. Bellini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DYNASTY 52%, Costa Rica EC 48%.
DYNASTY - Costa Rica EC 0:1

52e minuut.
Bellini heeft problemen om de bal te vangen. do Salqueiro rent richting de bal. Bulhosa verovert de bal door een tackle van achteren. Bellini onderschept slim de pass. Bellini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dominicano speelt de bal door. Miona probeert de bal met de borst te controleren. Grego bereikt de bal nog maar net als eerste. Grego haalt uit met een fantastische trap. Dominicano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Daar is Petardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zivieri is nu in balbezit. Bellini onderschept slim de pass. Bellini draait met de bal, schiet en ... Dominicano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DYNASTY - Costa Rica EC 0:2

61e minuut.
Mito heeft problemen om de bal te vangen. Miona rent richting de bal. Miona passt de bal met de wreef. de Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. de Abreu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DYNASTY - Costa Rica EC 1:2

76e minuut.
Terrível geeft een hoge lob. Inworp. Vilas-Boas met de inworp. Miona rent richting de bal. Miona geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
do Salqueiro rent richting de bal. do Salqueiro schiet op doel. Zivieri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malheiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Malheiros geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dominicano trapt de bal weg. Roland Garros heeft problemen om de bal te vangen. de Abreu is nu in balbezit. de Abreu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Pinceli rent richting de bal. Pinceli geeft de bal voor. Terrível probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Abreu is nu in balbezit. de Abreu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DYNASTY 47%, Costa Rica EC 53%.
DYNASTY - Costa Rica EC 1:2