Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.31 [del]
  • Stadion: Valhala
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6865
Thunder F.C RMCFC
5DEF Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
38 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 18.1
solid Schieten unsatisfactory
good Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Denko bereikt de bal nog maar net als eerste. Denko met een sublieme pass. Krasofilos probeert naar een medespeler te passen. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Denko is nu in balbezit. Denko passt de bal zonder na te denken. Hérnandez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos haalt uit met een fantastische trap. Perna Bamba probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Denko passt de bal met de wreef. Pronk is nu in balbezit. Pronk met een sublieme pass. Hérnandez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Taniguchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Denko onderschept slim de pass. Denko passt de bal zonder na te denken. Hérnandez Santos rent richting de bal. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ... Grotto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - RMCFC 1:0

20e minuut.
Pronk probeert naar een medespeler te passen. Orhun rent richting de bal. Boaventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun verovert de bal door een tackle van achteren. Orhun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Denko met een sublieme pass. Pronk rent richting de bal. Pronk met een sublieme pass. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - RMCFC 2:0

26e minuut.
Klungelig pakt Krasofilos de bal. Krasofilos speelt de bal door. Borsato is nu in balbezit. Orhun rent richting de bal. Orhun schiet op doel. Grotto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pronk zal de hoekschop nemen. Hérnandez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Perna Bamba trapt de bal weg van het doel. Bernardo kopt de bal weg. Orhun rent richting de bal. Orhun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Rosa heeft problemen om de bal te vangen. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos passt de bal in één keer door. Orhun rent richting de bal. Orhun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thunder F.C 23%, RMCFC 77%.
Thunder F.C - RMCFC 2:0

50e minuut.
Marinho geeft een lange en hoge pass. Orhun is nu in balbezit. da Branquinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun verovert de bal door een tackle van achteren. Orhun haalt uit met een fantastische trap. Grotto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Grotto trapt de bal weg. Hérnandez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - RMCFC 3:0

65e minuut.
Capetinha probeert naar een medespeler te passen. Okoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoń geeft de bal voor. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun schiet op doel. Grotto bokst de bal weg. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - RMCFC 4:0

68e minuut.
Rosa rent richting de bal. Hérnandez Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Hérnandez Santos probeert naar een medespeler te passen. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun draait met de bal, schiet en ... Grotto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. da Branquinha heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Daar is Norueguês, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norueguês geeft een hoge lob. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ... Grotto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - RMCFC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thunder F.C 26%, RMCFC 74%.
Thunder F.C - RMCFC 5:0