Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DYNASTY APD
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Candil onderschept slim de pass. Gama is nu in balbezit. Gama passt de bal zonder na te denken. Guerino rent richting de bal. Guerino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Candil is nu in balbezit. Candil passt de bal zonder na te denken. Guerino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mancini speelt de bal door. Semionato geeft de bal voor. Toledo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vilas-Boas is nu in balbezit. Vilas-Boas passt de bal in één keer door. Moseli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Moseli probeert naar een medespeler te passen. Candil kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Petardo de bal onder controle te krijgen. Guerino rent richting de bal. Guerino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Damato bereikt de bal nog maar net als eerste. Damato geeft de bal voor. Zivieri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guerino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DYNASTY 46%, APD 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DYNASTY - APD 0:0

47e minuut.
Toledo speelt de bal door. Bulhosa rent richting de bal. Bulhosa passt de bal zonder na te denken. Vilas-Boas is nu in balbezit. Vilas-Boas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Laranjeira geeft een lange en hoge pass. Vilas-Boas maakt een snoekduik en kopt de bal. Damato heeft problemen om de bal te vangen. Vilas-Boas is nu in balbezit. Vilas-Boas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Guerino passt de bal in één keer door. Saltitante rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Roncolho ... Strafschop! Roncolho krijgt een gele kaart. Saltitante is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Candil kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Mancini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Klungelig pakt Toledo de bal. Laranjeira rent richting de bal. Laranjeira met een sublieme pass. de Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. de Abreu haalt uit met een fantastische trap. Moseli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Roncolho is nu in balbezit. Saltitante verovert de bal door een tackle van achteren. Saltitante probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Guerino de bal. Guerino haalt uit met een fantastische trap. Mancini bokst de bal weg.

86e minuut.
Laranjeira speelt de bal door. Torresmo probeert naar een medespeler te passen. Fávaro heeft problemen om de bal te vangen. de Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. de Abreu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DYNASTY - APD 1:0

87e minuut.
Bulhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Candil onderschept slim de pass. Candil passt de bal in één keer door. Guerino rent richting de bal. Guerino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DYNASTY 45%, APD 55%.
DYNASTY - APD 1:0
APD