Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tonolli Thunder F.C
Normal Tactiek 5DEF
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 45.3
poor Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Linhares de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pronk zal de hoekschop nemen. Hérnandez Santos heeft problemen om de bal te vangen. Hérnandez Santos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Doeltrap. Pereira trapt de bal weg. Krasofilos kopt de bal weg. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Denko bereikt de bal nog maar net als eerste. Denko passt de bal zonder na te denken. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ... Gomez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Denko zal de hoekschop nemen. Orhun heeft problemen om de bal te vangen. Orhun schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Pereira met een sublieme pass. Orhun kopt de bal weg. Gomez kan de bal niet met de borst controleren. Hérnandez Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Hérnandez Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tonolli - Thunder F.C 0:1

20e minuut.
Bazanello rent richting de bal. Bazanello passt de bal met de wreef. Osório heeft problemen om de bal te vangen. Orhun rent richting de bal. Orhun draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Klungelig pakt Maestro de bal. Denko speelt de bal door. Daar is Hérnandez Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hérnandez Santos haalt uit met een fantastische trap. Pereira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tonolli - Thunder F.C 0:2

23e minuut.
Torga geeft een lange en hoge pass. Denko rent richting de bal. Denko speelt de bal door. Hérnandez Santos rent richting de bal. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tonolli - Thunder F.C 0:3

25e minuut.
Bazanello probeert naar een medespeler te passen. Gomez is nu in balbezit. Gomez speelt de bal door. Orhun controleert de bal met de borst. Orhun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pronk probeert naar een medespeler te passen. Denko bereikt de bal nog maar net als eerste. Denko passt de bal met de wreef. Orhun is nu in balbezit. Orhun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tonolli - Thunder F.C 0:4

28e minuut.
Krasofilos geeft een lange en hoge pass. Hérnandez Santos rent richting de bal. Hérnandez Santos passt de bal in één keer door. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tonolli - Thunder F.C 0:5

29e minuut.
Daar is Vasconcelos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pronk is nu in balbezit. Pronk speelt de bal door. Orhun is nu in balbezit. Orhun draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tonolli - Thunder F.C 0:6

32e minuut.
Krasofilos controleert de bal met de borst. Krasofilos speelt de bal door. Orhun is nu in balbezit. Orhun haalt uit met een fantastische trap. Pereira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Inworp. Denko met een snelle inworp. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos schiet op doel. Pereira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tonolli - Thunder F.C 0:7

35e minuut.
Vasconcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconcelos passt de bal zonder na te denken. Linhares is nu in balbezit. Orhun verovert de bal door een tackle van achteren. Orhun schiet op doel. Pereira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tonolli - Thunder F.C 0:8

39e minuut.
Hérnandez Santos geeft een hoge lob. Linhares kopt de bal weg. Krasofilos met een sublieme pass. Orhun rent richting de bal. Orhun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tonolli 79%, Thunder F.C 21%.
Tonolli - Thunder F.C 0:8

56e minuut.
Denko met een sublieme pass. Pronk probeert naar een medespeler te passen. Orhun heeft problemen om de bal te vangen. Orhun draait met de bal, schiet en ... Pereira probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tonolli - Thunder F.C 0:9

59e minuut.
Orhun schiet op doel. Inworp. da Quebrada met de inworp. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos schiet op doel. Pereira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Krasofilos passt de bal zonder na te denken. Pronk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pronk geeft een hoge lob. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Denko kopt de bal weg. Hérnandez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Hérnandez Santos de bal. Hérnandez Santos haalt uit met een fantastische trap. Pereira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tonolli - Thunder F.C 0:10

73e minuut.
da Quebrada geeft een lange en hoge pass. Inworp. Denko met een snelle inworp. Hérnandez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tonolli - Thunder F.C 0:11

74e minuut.
Denko verovert de bal door een tackle van achteren. Denko passt de bal in één keer door. Pronk speelt de bal door. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pronk kopt de bal weg. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hérnandez Santos de bal. Hérnandez Santos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Zéfiro is nu in balbezit. Pronk onderschept slim de pass. Pronk probeert naar een medespeler te passen. Orhun heeft problemen om de bal te vangen. Orhun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Inworp. da Quebrada met een snelle inworp. Excelente rent richting de bal. Excelente geeft een lange en hoge pass. Carioca springt en kopt de bal. Sprachrohr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Zéfiro geeft een hoge lob. Pronk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pronk met een sublieme pass. Orhun is nu in balbezit. Orhun draait met de bal, schiet en ... Pereira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Linhares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orhun is nu in balbezit. Orhun schiet op doel. Pereira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tonolli - Thunder F.C 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tonolli 75%, Thunder F.C 25%.
Tonolli - Thunder F.C 0:12