Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 22:05
  • Competitiewedstrijd: Série D.31 [del]
  • Stadion: Valhala
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 5708
Thunder F.C Tonolli
5DEF Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
31% Spel op eigen helft 69%
41 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 18.6
very good Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Orhun passt de bal zonder na te denken. Denko rent richting de bal. Denko passt de bal in één keer door. Hérnandez Santos rent richting de bal. Hérnandez Santos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Pereira met een harde bal richting middenveld. Denko kopt de bal weg. Klungelig pakt Maestro de bal. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ... Pereira bokst de bal weg.

10e minuut.
Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos onderschept slim de pass. Met opzet legt da Quebrada zijn tegenspeler op de grond. da Quebrada krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Zéfiro kopt de bal weg. Pronk is nu in balbezit. Pronk passt de bal met de wreef. Orhun heeft problemen om de bal te vangen. Orhun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Orhun de bal onder controle te krijgen. Pronk is nu in balbezit. Pronk passt de bal met de wreef. Hérnandez Santos rent richting de bal. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Linhares geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pronk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun schiet op doel. Pereira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Gomez de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - Tonolli 1:0

18e minuut.
Pronk verovert de bal door een tackle van achteren. Pronk met een sublieme pass. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun draait met de bal, schiet en ... Pereira maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Excelente zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okoń is nu in balbezit. Bazanello begaat een overtreding. Bazanello krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Okoń is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bergström zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Orhun kopt de bal weg. Zéfiro kan de bal niet met de borst controleren. Pronk is nu in balbezit. Pronk geeft de bal voor. Pereira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Krasofilos bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasofilos met een sublieme pass. Klungelig pakt Denko de bal. Denko haalt uit met een fantastische trap. Pereira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - Tonolli 2:0

32e minuut.
Hérnandez Santos haalt uit met een fantastische trap. Pereira probeert naar een medespeler te passen. Pronk kopt de bal weg. Orhun heeft problemen om de bal te vangen. Orhun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Doeltrap. Pereira trapt de bal weg. Pronk kopt de bal weg. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pronk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pronk geeft een lange en hoge pass. Orhun is nu in balbezit. Orhun haalt uit met een fantastische trap. Pereira probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Krasofilos bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasofilos passt de bal zonder na te denken. Pronk speelt de bal door. Hérnandez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Denko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Linhares de bal. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun schiet op doel. Pereira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - Tonolli 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thunder F.C 35%, Tonolli 65%.
Thunder F.C - Tonolli 3:0

46e minuut.
Carioca bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos onderschept slim de pass. Hérnandez Santos passt de bal zonder na te denken. Daar is Orhun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orhun haalt uit met een fantastische trap. Pereira bokst de bal weg.

47e minuut.
da Quebrada passt de bal met de wreef. Excelente rent richting de bal. Denko met een sublieme pass. Hérnandez Santos heeft problemen om de bal te vangen. Hérnandez Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - Tonolli 4:0

50e minuut.
Pronk is nu in balbezit. Pronk geeft een lange en hoge pass. Hérnandez Santos kopt de bal weg. Orhun rent richting de bal. Orhun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Maestro neemt vlug de vrije trap. Okoń is nu in balbezit. Excelente verovert de bal door een tackle van achteren. Excelente geeft een lange en hoge pass. Torga heeft problemen om de bal te vangen. Sprachrohr bokst de bal weg.

57e minuut.
Pronk is nu in balbezit. Pronk passt de bal in één keer door. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun schiet op doel. Pereira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - Tonolli 5:0

57e minuut.
Carioca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bazanello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carioca is nu in balbezit. Hérnandez Santos onderschept slim de pass. Hérnandez Santos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Osório geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pronk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orhun is nu in balbezit. Orhun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Torga probeert naar een medespeler te passen. Pronk probeert naar een medespeler te passen. Denko probeert naar een medespeler te passen. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Klungelig pakt Maestro de bal. Denko onderschept slim de pass. Denko speelt de bal door. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos haalt uit met een fantastische trap. Pereira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - Tonolli 6:0

73e minuut.
Pronk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pronk geeft een hoge lob. Daar is Maestro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - Tonolli 7:0

74e minuut.
Bazanello passt de bal in één keer door. Denko bereikt de bal nog maar net als eerste. Denko speelt de bal door. Hérnandez Santos rent richting de bal. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Krasofilos kopt de bal weg. Zéfiro rent richting de bal. Orhun onderschept slim de pass. Orhun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - Tonolli 8:0

82e minuut.
Krasofilos kopt de bal weg. Hérnandez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos passt de bal zonder na te denken. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gomez heeft problemen om de bal te vangen. Hérnandez Santos rent richting de bal. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ... Pereira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Zéfiro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pronk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orhun is nu in balbezit. Orhun haalt uit met een fantastische trap. Pereira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Orhun is nu in balbezit. Orhun draait met de bal, schiet en ... Pereira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thunder F.C 28%, Tonolli 72%.
Thunder F.C - Tonolli 8:0