Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RMCFC DYNASTY
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Taniguchi verovert de bal door een tackle van achteren. Taniguchi met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Rosa de bal onder controle te krijgen. Capetinha is nu in balbezit. Capetinha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Borsato bereikt de bal nog maar net als eerste. Miona onderschept slim de pass. Miona met een sublieme pass. de Abreu is nu in balbezit. de Abreu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMCFC 52%, DYNASTY 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RMCFC - DYNASTY 0:0

53e minuut.
Bulhosa kopt de bal weg. Rosa probeert de bal aan de voet te houden. Perna Bamba is nu in balbezit. Miona rent richting de bal. Miona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Borsato verovert de bal door een tackle van achteren. Bernardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardo met een sublieme pass. Capetinha rent richting de bal. Capetinha schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RMCFC - DYNASTY 1:0

89e minuut.
Bernardo speelt de bal door. Capetinha rent richting de bal. Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetinha is nu in balbezit. Capetinha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMCFC 48%, DYNASTY 52%.
RMCFC - DYNASTY 1:0