Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
APD Thunder F.C
Normal Tactiek 5DEF
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 41
poor Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


5e minuut.
Denko is nu in balbezit. Denko passt de bal met de wreef. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun haalt uit met een fantastische trap. Moseli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
APD - Thunder F.C 0:1

6e minuut.
Pronk probeert naar een medespeler te passen. Orhun rent richting de bal. Gama is nu in balbezit. Głogowski onderschept slim de pass. Głogowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Toledo kopt de bal weg. Antonini is nu in balbezit. Antonini passt de bal met de wreef. Orhun rent richting de bal. Orhun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
APD - Thunder F.C 0:2

30e minuut.
Denko probeert naar een medespeler te passen. Torresmo is nu in balbezit. Orhun onderschept slim de pass. Orhun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
APD - Thunder F.C 0:3

32e minuut.
Antonini passt de bal in één keer door. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Torresmo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Orhun wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Orhun legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Moseli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
APD - Thunder F.C 0:4

32e minuut.
Guerino passt de bal zonder na te denken. Orhun rent richting de bal. Orhun passt de bal in één keer door. Głogowski rent richting de bal. Głogowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Denko passt de bal zonder na te denken. Pronk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pronk met een sublieme pass. Orhun is nu in balbezit. Orhun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gama passt de bal zonder na te denken. Głogowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prates. Prates krijgt een gele kaart. Głogowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Głogowski kan niet meer verder spelen. Hérnandez Santos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APD 76%, Thunder F.C 24%.
APD - Thunder F.C 0:4

48e minuut.
Antonini rent richting de bal. Antonini passt de bal zonder na te denken. Denko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hérnandez Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hérnandez Santos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Antonini heeft problemen om de bal te vangen. Antonini met een sublieme pass. Denko is nu in balbezit. Denko geeft de bal voor. Orhun krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Gama is nu in balbezit. Denko onderschept slim de pass. Denko met een sublieme pass. Orhun rent richting de bal. Orhun schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
APD - Thunder F.C 0:5

55e minuut.
Denko met een snelle inworp. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fávaro de bal onder controle te krijgen. Moseli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
APD - Thunder F.C 0:6

59e minuut.
Antonini passt de bal zonder na te denken. Prates rent richting de bal. Denko onderschept slim de pass. Hérnandez Santos rent richting de bal. Hérnandez Santos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Antonini probeert naar een medespeler te passen. Pronk is nu in balbezit. Pronk speelt de bal door. Orhun rent richting de bal. Orhun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pronk speelt de bal door. Bergström rent richting de bal. Denko geeft een hoge lob. Hérnandez Santos rent richting de bal. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ... Moseli bokst de bal weg.

67e minuut.
Denko met een sublieme pass. Antonini rent richting de bal. Antonini passt de bal in één keer door. Orhun rent richting de bal. Orhun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
APD - Thunder F.C 0:7

73e minuut.
Orhun is nu in balbezit. Orhun passt de bal in één keer door. Hérnandez Santos rent richting de bal. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ... Moseli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Doeltrap. Torresmo met een harde bal richting middenveld. Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bergström geeft een hoge lob. Antonini bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonini speelt de bal door. Hérnandez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos schiet op doel. Moseli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hérnandez Santos rent richting de bal. Hérnandez Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
APD - Thunder F.C 0:8

78e minuut.
Candil heeft problemen om de bal te vangen. Damato is nu in balbezit. Orhun onderschept slim de pass. Orhun draait met de bal, schiet en ... Moseli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
APD - Thunder F.C 0:9

81e minuut.
Antonini met een sublieme pass. Daar is Pronk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pronk speelt de bal door. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos met een sublieme pass. Torresmo rent richting de bal. Orhun onderschept slim de pass. Orhun schiet op doel. Moseli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hérnandez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Toledo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ferro komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Denko is nu in balbezit. Denko geeft de bal voor. Daar is Ferro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Orhun passt de bal zonder na te denken. Hérnandez Santos heeft problemen om de bal te vangen. Prates rent richting de bal. Hérnandez Santos onderschept slim de pass. Hérnandez Santos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APD 80%, Thunder F.C 20%.
APD - Thunder F.C 0:9
APD