Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Costa Rica EC osbom
Normal Tactiek fechado
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 37.9
weak Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


6e minuut.
Høiby verovert de bal door een tackle van achteren. Høiby probeert naar een medespeler te passen. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Terrível rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica EC - osbom 0:1

12e minuut.
Vasallo rent richting de bal. Vasallo passt de bal zonder na te denken. Høiby is nu in balbezit. Høiby haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica EC - osbom 0:2

12e minuut.
do Salqueiro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bellini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Høiby bereikt de bal nog maar net als eerste. Høiby schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gutschoven kopt de bal weg. Vasallo is nu in balbezit. Vasallo passt de bal zonder na te denken. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Quebrada rent richting de bal. Quebrada geeft een lange en hoge pass. Terrível probeert de bal aan de voet te houden. Høiby is nu in balbezit. Høiby haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica EC - osbom 0:3

23e minuut.
Gutschoven zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Høiby rent richting de bal. Høiby passt de bal in één keer door. Costa rent richting de bal. Costa haalt uit met een fantastische trap. Massote verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica EC - osbom 0:4

25e minuut.
Gutschoven probeert naar een medespeler te passen. Grego bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo verovert de bal door een tackle van achteren. Costa rent richting de bal. Costa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
do Salqueiro is nu in balbezit. Vasallo onderschept slim de pass. Vasallo probeert naar een medespeler te passen. Costa is nu in balbezit. Costa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Massote verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Moreira geeft een lange en hoge pass. Gutschoven is nu in balbezit. Gutschoven geeft de bal voor. Costa controleert de bal met de borst. Costa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica EC - osbom 0:5

38e minuut.
Gutschoven onderschept slim de pass. Gutschoven geeft een lange en hoge pass. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica EC - osbom 0:6

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stefański komt het veld opgelopen. Pichon komt het veld opgelopen. Vasallo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Costa rent richting de bal. Costa haalt uit met een fantastische trap. Massote maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Rica EC 79%, osbom 21%.
Costa Rica EC - osbom 0:6

46e minuut.
Grego bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo verovert de bal door een tackle van achteren. Vasallo speelt de bal door. Høiby is nu in balbezit. Høiby schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica EC - osbom 0:7

48e minuut.
Høiby is nu in balbezit. Høiby passt de bal in één keer door. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa haalt uit met een fantastische trap. Massote maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica EC - osbom 0:8

50e minuut.
Vasallo rent richting de bal. Vasallo passt de bal zonder na te denken. Daar is Høiby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Høiby haalt uit met een fantastische trap. Massote werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica EC - osbom 0:9

52e minuut.
Vasallo verovert de bal door een tackle van achteren. Vasallo speelt de bal door. Høiby is nu in balbezit. Costa rent richting de bal. Costa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
do Salqueiro is nu in balbezit. Høiby onderschept slim de pass. Høiby passt de bal zonder na te denken. Costa rent richting de bal. Costa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica EC - osbom 0:10

62e minuut.
Gutschoven is nu in balbezit. Gutschoven passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Høiby de bal. Costa is nu in balbezit. Costa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica EC - osbom 0:11

67e minuut.
Costa is nu in balbezit. Costa geeft een hoge lob. Høiby bereikt de bal nog maar net als eerste. Høiby draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica EC - osbom 0:12

69e minuut.
Klungelig pakt Mito de bal. Høiby is nu in balbezit. Høiby passt de bal zonder na te denken. Costa is nu in balbezit. Costa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica EC - osbom 0:13

72e minuut.
Vasallo verovert de bal door een tackle van achteren. Vasallo passt de bal met de wreef. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Høiby bereikt de bal nog maar net als eerste. Høiby haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica EC - osbom 0:14

81e minuut.
Stefański onderschept slim de pass. Stefański passt de bal in één keer door. Gutschoven is nu in balbezit. Costa rent richting de bal. Costa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Høiby rent richting de bal. Høiby passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Terrível de bal onder controle te krijgen. Costa onderschept slim de pass. Costa draait met de bal, schiet en ... Massote bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Mito de bal onder controle te krijgen. Gutschoven rent richting de bal. Gutschoven passt de bal met de wreef. Daar is Vasallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasallo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica EC - osbom 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Rica EC 77%, osbom 23%.
Costa Rica EC - osbom 0:15