Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Costa Rica EC Thunder F.C
Normal Tactiek 5DEF
35% Balbezit 65%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.4 gemiddelde waardering 44.2
weak Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Queiroz met een harde bal richting middenveld. Denko is nu in balbezit. Malheiros begaat een overtreding. Malheiros krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Krasofilos is nu in balbezit. Krasofilos passt de bal in één keer door. Orhun is nu in balbezit. Orhun draait met de bal, schiet en ... Queiroz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica EC - Thunder F.C 0:1

11e minuut.
Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrível is nu in balbezit. Orhun verovert de bal door een tackle van achteren. Orhun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica EC - Thunder F.C 0:2

15e minuut.
Denko passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hérnandez Santos de bal. Hérnandez Santos passt de bal in één keer door. Daar is Orhun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orhun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Moreira met de inworp. Roland Garros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pronk verovert de bal door een tackle van achteren. Orhun is nu in balbezit. Orhun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Norueguês is nu in balbezit. Norueguês geeft een lange en hoge pass. Grego heeft problemen om de bal te vangen. Hérnandez Santos rent richting de bal. Hérnandez Santos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Orhun rent richting de bal. Orhun schiet op doel. Queiroz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Mito de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Denko zal de hoekschop nemen. Orhun maakt een snoekduik en kopt de bal. Queiroz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica EC - Thunder F.C 0:3

32e minuut.
Orhun geeft een hoge lob. Daar is Mito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hérnandez Santos rent richting de bal. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica EC - Thunder F.C 0:4

34e minuut.
Denko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pronk de bal. Pronk speelt de bal door. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun haalt uit met een fantastische trap. Queiroz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Terrível heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Denko kopt de bal weg. Hérnandez Santos rent richting de bal. Deives Leite tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hérnandez Santos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Denko wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Terrível trapt de bal weg. Hérnandez Santos kopt de bal weg. Roland Garros is nu in balbezit. Orhun verovert de bal door een tackle van achteren. Orhun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica EC - Thunder F.C 0:5

39e minuut.
Krasofilos verovert de bal door een tackle van achteren. Hérnandez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos passt de bal in één keer door. Orhun rent richting de bal. Orhun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt do Salqueiro de bal. Krasofilos rent richting de bal. Krasofilos geeft de bal voor. Orhun is nu in balbezit. Orhun haalt uit met een fantastische trap. Queiroz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pronk neemt de hoekschop. Deives Leite rent richting de bal. Hérnandez Santos onderschept slim de pass. Hérnandez Santos schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira passt de bal in één keer door. Krasofilos met een sublieme pass. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Rica EC 75%, Thunder F.C 25%.
Costa Rica EC - Thunder F.C 0:5

52e minuut.
Terrível geeft de bal voor. Klungelig pakt Banzo de bal. Pronk geeft een hoge lob. Hérnandez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos schiet op doel. De bal raakt de paal. Mito is nu in balbezit. Mito geeft een hoge lob. Hérnandez Santos probeert de bal aan de voet te houden. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica EC - Thunder F.C 0:6

58e minuut.
Bellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinho verovert de bal door een tackle van achteren. Marinho geeft de bal voor. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
do Salqueiro kopt de bal weg. Denko bereikt de bal nog maar net als eerste. Denko passt de bal in één keer door. Hérnandez Santos heeft problemen om de bal te vangen. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Hérnandez Santos haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Queiroz met een harde bal richting middenveld. Krasofilos kopt de bal weg. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pronk neemt de hoekschop. Orhun maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Denko met de inworp. Hérnandez Santos probeert de bal met de borst te controleren. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ... Orhun springt en kopt de bal. Queiroz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Denko is nu in balbezit. Denko geeft de bal voor. Orhun rent richting de bal. Orhun draait met de bal, schiet en ... Queiroz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Grego bereikt de bal nog maar net als eerste. Denko onderschept slim de pass. Denko probeert naar een medespeler te passen. Orhun rent richting de bal. Orhun schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hérnandez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Pronk geeft een hoge lob. Orhun rent richting de bal. Orhun passt de bal met de wreef. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos haalt uit met een fantastische trap. Queiroz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hérnandez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica EC - Thunder F.C 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Rica EC 68%, Thunder F.C 32%.
Costa Rica EC - Thunder F.C 0:7