Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SE Demon Knight Vesper
Normal Tactiek Normal
37% Balbezit 63%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 42.5
unsatisfactory Schieten good
weak Passen average
hopeless Verdedigen solid


5e minuut.
Hamdi onderschept slim de pass. Hamdi passt de bal in één keer door. Beuzer rent richting de bal. Beuzer schiet op doel. Folgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SE Demon Knight - Vesper 0:1

16e minuut.
Walkiewicz rent richting de bal. Freguês verovert de bal door een tackle van achteren. Chudy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chudy krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Corinthiano de bal onder controle te krijgen. Hamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Beuzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beuzer schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SE Demon Knight - Vesper 0:2

21e minuut.
Hamdi verovert de bal door een tackle van achteren. Hamdi met een sublieme pass. Santibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Santibáñez geeft een lange en hoge pass. Beuzer krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Hamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olimpo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hamdi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hamdi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
SE Demon Knight - Vesper 0:3

34e minuut.
Ipatingão onderschept slim de pass. Ipatingão geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chudy de bal. Chudy geeft een lange en hoge pass. Marszczynkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Folgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beuzer rent richting de bal. Beuzer draait met de bal, schiet en ... Ovacionado probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SE Demon Knight - Vesper 0:4

40e minuut.
Hamdi geeft een hoge lob. Daar is Marszczynkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beuzer is nu in balbezit. Beuzer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Santibáñez neemt de hoekschop. Daar is Corinthiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beuzer is nu in balbezit. Beuzer draait met de bal, schiet en ... Folgado bokst de bal weg.

42e minuut.
Ovacionado geeft een hoge lob. Inworp. Santibáñez met de inworp. Hamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Olimpo is nu in balbezit. Hamdi onderschept slim de pass. Hamdi probeert naar een medespeler te passen. Beuzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzer draait met de bal, schiet en ... Folgado bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SE Demon Knight 67%, Vesper 33%.
SE Demon Knight - Vesper 0:4

46e minuut.
Beuzer geeft de bal voor. Ipatingão probeert de bal aan de voet te houden. Marszczynkiewicz is nu in balbezit. Marszczynkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Folgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SE Demon Knight - Vesper 0:5

47e minuut.
Klungelig pakt Corinthiano de bal. Hamdi onderschept slim de pass. Hamdi speelt de bal door. Beuzer rent richting de bal. Beuzer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Ovacionado geeft een lange en hoge pass. Santibáñez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hamdi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamdi haalt uit met een fantastische trap. Folgado probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Monteiro is nu in balbezit. Walkiewicz onderschept slim de pass. Corinthiano rent richting de bal. Hamdi is nu in balbezit. Hamdi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Beuzer rent richting de bal. Ovacionado onderschept slim de pass. Ovacionado probeert naar een medespeler te passen. Hamdi rent richting de bal. Hamdi draait met de bal, schiet en ... Folgado bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Hamdi heeft problemen om de bal te vangen. Hamdi passt de bal zonder na te denken. Beuzer is nu in balbezit. Beuzer haalt uit met een fantastische trap. Folgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Belitardo probeert naar een medespeler te passen. Hamdi speelt de bal door. Beuzer kan de bal niet met de borst controleren. Beuzer draait met de bal, schiet en ... Ovacionado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Marszczynkiewicz geeft een lange en hoge pass. Beuzer rent richting de bal. Beuzer draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ovacionado de bal onder controle te krijgen. Folgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SE Demon Knight - Vesper 0:6

88e minuut.
Walkiewicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Beuzer de bal. Belitardo is nu in balbezit. Beuzer verovert de bal door een tackle van achteren. Beuzer draait met de bal, schiet en ... Folgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SE Demon Knight 80%, Vesper 20%.
SE Demon Knight - Vesper 0:6