Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SE Demon Knight São Leopoldo-RS
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 35.9
waardeloos Schieten redelijk
zwak Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Martirena rent richting de bal. Granja is nu in balbezit. Martirena verovert de bal door een tackle van achteren. Martirena geeft een lange en hoge pass. Toledo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Daar is Olimpo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchuco rent richting de bal. Olimpo begaat een overtreding. Olimpo krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Belitardo rent richting de bal. Belitardo geeft de bal voor. Brzuchalski kopt de bal weg. Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Martirena probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tchuco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchuco passt de bal zonder na te denken. Toledo heeft problemen om de bal te vangen. Toledo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SE Demon Knight - São Leopoldo-RS 0:1

12e minuut.
Grideanu probeert de bal aan de voet te houden. Tchuco probeert naar een medespeler te passen. Martirena is nu in balbezit. Martirena geeft een hoge lob. Toledo springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SE Demon Knight - São Leopoldo-RS 0:2

15e minuut.
Corinthiano is nu in balbezit. Weilbächer verovert de bal door een tackle van achteren. Weilbächer speelt de bal door. Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Folgado trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Freguês de bal. Freguês probeert naar een medespeler te passen. de Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. de Souza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ovacionado trapt de bal weg. Weilbächer kopt de bal weg. Toledo rent richting de bal. Toledo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
de Souza rent richting de bal. Weilbächer onderschept slim de pass. Weilbächer speelt de bal door. Toledo is nu in balbezit. Toledo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Weilbächer is nu in balbezit. Weilbächer met een sublieme pass. Klungelig pakt Toledo de bal. Toledo schiet op doel. Ovacionado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Martirena neemt de hoekschop. Belitardo verovert de bal door een tackle van achteren. Na een snelle pass probeert Weilbächer de bal onder controle te krijgen. Brzuchalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzuchalski geeft de bal voor. Folgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SE Demon Knight 80%, São Leopoldo-RS 20%.
SE Demon Knight - São Leopoldo-RS 0:2

49e minuut.
Corinthiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuco onderschept slim de pass. Tchuco geeft de bal voor. Martirena is nu in balbezit. Martirena geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Ipatingão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchuco is nu in balbezit. Ipatingão begaat een overtreding. Ipatingão krijgt een gele kaart. Tchuco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Weilbächer met een snel genomen vrije trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Monteiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corinthiano is nu in balbezit. Tchuco begaat een overtreding. Tchuco krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Corinthiano is nu in balbezit. Weilbächer onderschept slim de pass. Weilbächer probeert naar een medespeler te passen. Toledo rent richting de bal. Toledo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Freguês rent richting de bal. Weilbächer verovert de bal door een tackle van achteren. Weilbächer geeft een hoge lob. Toledo is nu in balbezit. Toledo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ipatingão is nu in balbezit. Weilbächer verovert de bal door een tackle van achteren. Weilbächer geeft een lange en hoge pass. Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo schiet op doel. Paal!

83e minuut.
Olimpo rent richting de bal. Grideanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grideanu probeert naar een medespeler te passen. Toledo is nu in balbezit. Toledo schiet op doel. Folgado bokst de bal weg.

87e minuut.
Varró met een sublieme pass. Tchuco is nu in balbezit. Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo schiet op doel. Ovacionado probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SE Demon Knight 74%, São Leopoldo-RS 26%.
SE Demon Knight - São Leopoldo-RS 0:2