Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
São Leopoldo-RS GaloDoido
424 Tactiek daniel2
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 31.5
zwak Schieten redelijk
goed Passen redelijk
matig Verdedigen zwak


3e minuut.
Weilbächer rent richting de bal. Weilbächer geeft de bal voor. Inworp. Fasolka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trzciński geeft een lange en hoge pass. Söğütçü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
São Leopoldo-RS - GaloDoido 0:1

4e minuut.
Solt probeert naar een medespeler te passen. Kaćera rent richting de bal. Kaćera geeft een hoge lob. Łuczywek heeft problemen om de bal te vangen. Łuczywek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bugatti is nu in balbezit. Tchuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuco geeft een hoge lob. Daar is Łuczywek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łuczywek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Brzuchalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzuchalski geeft een hoge lob. Daar is Carrasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuco draait met de bal, schiet en ... Ramić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Gozda met een sublieme pass. Pacheco rent richting de bal. Salsamendi is nu in balbezit. Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
São Leopoldo-RS - GaloDoido 0:2

25e minuut.
Trzciński rent richting de bal. Trzciński speelt de bal door. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Weilbächer probeert de bal met de borst te controleren. Söğütçü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: São Leopoldo-RS 46%, GaloDoido 54%.
São Leopoldo-RS - GaloDoido 0:2

50e minuut.
Weilbächer onderschept slim de pass. Bugatti is nu in balbezit. Bugatti geeft een lange en hoge pass. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Söğütçü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Dařbujan passt de bal zonder na te denken. Kaćera is nu in balbezit. Kaćera geeft een lange en hoge pass. Brzuchalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzuchalski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tuhkanen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fasolka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaćera. Kaćera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: São Leopoldo-RS 51%, GaloDoido 49%.
São Leopoldo-RS - GaloDoido 0:2