Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC PIUPAS TOCANTINENSE Cajuru
Normal Tactiek Ataque Total
41% Balbezit 59%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 39.7
zwak Schieten matig
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Barreto Pontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto Pontes passt de bal met de wreef. Mendelevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanta rent richting de bal. Zanta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC PIUPAS TOCANTINENSE - Cajuru 0:1

2e minuut.
Gomes passt de bal zonder na te denken. Mendelevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendelevich met een sublieme pass. Zanta rent richting de bal. Zanta schiet op doel. Curió kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yamashita probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Thiesen is nu in balbezit. Virgem onderschept slim de pass. Virgem speelt de bal door. Zanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanta schiet op doel. Curió bokst de bal weg.

8e minuut.
Potro rent richting de bal. Potro passt de bal in één keer door. Gomes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zanta de bal. Zanta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Barreto Pontes trapt de bal weg. Thiesen kopt de bal weg. Daar is Pepper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanta is nu in balbezit. Zanta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mendelevich rent richting de bal. Gomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes geeft een lange en hoge pass. Bruto rent richting de bal. Bruto geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mendelevich rent richting de bal. Zanta rent richting de bal. Mendelevich rent richting de bal. Zanta rent richting de bal. Zanta haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SC PIUPAS TOCANTINENSE - Cajuru 0:2

30e minuut.
Bruto is nu in balbezit. Bruto passt de bal in één keer door. Zanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanta haalt uit met een fantastische trap. Curió probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC PIUPAS TOCANTINENSE - Cajuru 0:3

32e minuut.
Thiesen onderschept slim de pass. Thiesen speelt de bal door. Mendelevich rent richting de bal. Zanta rent richting de bal. Zanta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gomes onderschept slim de pass. Mendelevich rent richting de bal. Mendelevich passt de bal met de wreef. Zanta rent richting de bal. Zanta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

40e minuut.
Potro rent richting de bal. Potro probeert naar een medespeler te passen. Gomes met een sublieme pass. Zanta heeft problemen om de bal te vangen. Zanta schiet op doel. Curió bokst de bal weg.

41e minuut.
Carapreta rent richting de bal. Bruto verovert de bal door een tackle van achteren. Bruto geeft de bal voor. Zanta is nu in balbezit. Zanta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is Zanta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonseca rent richting de bal. Mendelevich is nu in balbezit. Zanta is nu in balbezit. Zanta schiet op doel. Curió probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC PIUPAS TOCANTINENSE 87%, Cajuru 13%.
SC PIUPAS TOCANTINENSE - Cajuru 0:3

47e minuut.
Gomes heeft problemen om de bal te vangen. Malauiano begaat een overtreding. Gomes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Potro met een snel genomen vrije trap. Zanta krijgt zijn hoofd ertegen. Curió bokst de bal weg.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cocito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mendelevich probeert naar een medespeler te passen. Zanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC PIUPAS TOCANTINENSE - Cajuru 0:4

63e minuut.
Bruto met een sublieme pass. Mendelevich rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Fonseca ... Strafschop! Directe rode kaart, Fonseca moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fonseca schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

67e minuut.
Klungelig pakt Barreto Pontes de bal. Thiesen is nu in balbezit. Zanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanta draait met de bal, schiet en ... Curió maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Cini heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Polanco met een snelle inworp. Carapreta is nu in balbezit. Carapreta schiet op doel. Ascuy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thiesen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barreto Pontes heeft problemen om de bal te vangen. Zanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamashita legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yamashita krijgt een gele kaart. Gomes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Thiesen neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC PIUPAS TOCANTINENSE 85%, Cajuru 15%.
SC PIUPAS TOCANTINENSE - Cajuru 0:4