Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cajuru SC PIUPAS TOCANTINENSE
Ataque Total Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
23 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 21.3
average Schieten weak
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Bruto speelt de bal door. Thiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pepper. Thiesen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bruto met een snel genomen vrije trap. Zanta krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Zanta passt de bal in één keer door. Thiesen rent richting de bal. Thiesen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zanta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thiesen met de inworp. Bruto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruto geeft een lange en hoge pass. Curió werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mendelevich probeert naar een medespeler te passen. Yamashita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanta onderschept slim de pass. Zanta haalt uit met een fantastische trap. Curió werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cajuru - SC PIUPAS TOCANTINENSE 1:0

19e minuut.
Virgem bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiesen is nu in balbezit. Thiesen passt de bal in één keer door. Zanta rent richting de bal. Zanta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cajuru - SC PIUPAS TOCANTINENSE 2:0

21e minuut.
Klungelig pakt Virgem de bal. Thiesen rent richting de bal. Met opzet legt Virgem zijn tegenspeler op de grond. Virgem krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Virgem rent richting de bal. Thiesen onderschept slim de pass. Thiesen passt de bal met de wreef. Zanta is nu in balbezit. Zanta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Thiesen passt de bal in één keer door. Zanta is nu in balbezit. Mendelevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanta is nu in balbezit. Zanta schiet op doel. Curió verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Thiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiesen passt de bal in één keer door. Gargamel rent richting de bal. Zanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanta draait met de bal, schiet en ... Curió verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cajuru 19%, SC PIUPAS TOCANTINENSE 81%.
Cajuru - SC PIUPAS TOCANTINENSE 2:0

48e minuut.
Mendelevich passt de bal in één keer door. Gomes rent richting de bal. Gomes passt de bal zonder na te denken. Zanta is nu in balbezit. Zanta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Thiesen passt de bal in één keer door. Mendelevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendelevich probeert naar een medespeler te passen. Zanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cajuru - SC PIUPAS TOCANTINENSE 3:0

58e minuut.
Klungelig pakt Mendelevich de bal. Mendelevich passt de bal zonder na te denken. Zanta rent richting de bal. Zanta schiet op doel. Curió probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cajuru - SC PIUPAS TOCANTINENSE 4:0

61e minuut.
Thiesen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bruto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruto probeert naar een medespeler te passen. Zanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Mendelevich rent richting de bal. Mendelevich passt de bal met de wreef. Zanta is nu in balbezit. Zanta haalt uit met een fantastische trap. Curió probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cajuru - SC PIUPAS TOCANTINENSE 5:0

88e minuut.
Gomes passt de bal in één keer door. Mendelevich heeft problemen om de bal te vangen. Mendelevich speelt de bal door. Zanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cajuru - SC PIUPAS TOCANTINENSE 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cajuru 13%, SC PIUPAS TOCANTINENSE 87%.
Cajuru - SC PIUPAS TOCANTINENSE 6:0