Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SE Demon Knight Os Reis da bola
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.9
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Val Pilar probeert naar een medespeler te passen. Belitardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Belitardo passt de bal zonder na te denken. Penha rent richting de bal. Penha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bíscaro is nu in balbezit. de Souza verovert de bal door een tackle van achteren. Freguês rent richting de bal. Freguês haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bíscaro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monteiro met een snelle inworp. Freguês rent richting de bal. Freguês geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Val Pilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Freguês is nu in balbezit. Freguês passt de bal met de wreef. de Souza rent richting de bal. de Souza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Freguês passt de bal in één keer door. de Souza is nu in balbezit. Pompeu verovert de bal door een tackle van achteren. Freguês verovert de bal door een tackle van achteren. Freguês draait met de bal, schiet en ... Ticudo bokst de bal weg.

38e minuut.
Val Pilar rent richting de bal. Freguês onderschept slim de pass. Freguês probeert naar een medespeler te passen. de Souza rent richting de bal. de Souza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SE Demon Knight 51%, Os Reis da bola 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SE Demon Knight - Os Reis da bola 0:0

61e minuut.
Granja is nu in balbezit. Granja probeert naar een medespeler te passen. Knak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Souza is nu in balbezit. de Souza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SE Demon Knight 60%, Os Reis da bola 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SE Demon Knight - Os Reis da bola 0:0