Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Os Reis da bola SE Demon Knight
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Inworp. Bertoldo met een snelle inworp. Ignácio probeert naar een medespeler te passen. Penha is nu in balbezit. Penha schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ovacionado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Reis da bola - SE Demon Knight 1:0

13e minuut.
Corinthiano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Belitardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penha is nu in balbezit. Penha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Reis da bola - SE Demon Knight 2:0

22e minuut.
Ovacionado geeft de bal voor. Inworp. Garrido zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ignácio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignácio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Reis da bola - SE Demon Knight 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Reis da bola 40%, SE Demon Knight 60%.
Os Reis da bola - SE Demon Knight 3:0

50e minuut.
Klungelig pakt Pompeu de bal. Corinthiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignácio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ignácio is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

53e minuut.
Freguês passt de bal in één keer door. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro probeert naar een medespeler te passen. de Souza is nu in balbezit. de Souza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Penha is nu in balbezit. Penha haalt uit met een fantastische trap. Belitardo probeert naar een medespeler te passen. Penha bereikt de bal nog maar net als eerste. Penha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Reis da bola - SE Demon Knight 4:0

67e minuut.
Ovacionado geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Knak met een snelle inworp. Daar is Garrido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garrido geeft een lange en hoge pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Reis da bola 44%, SE Demon Knight 56%.
Os Reis da bola - SE Demon Knight 4:0