Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream Theater F.C ATECUBANOS fc
SEW Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
17% Spel op eigen helft 83%
18 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 18.6
excellent Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Guillén is nu in balbezit. Kermes is nu in balbezit. Kermes passt de bal met de wreef. Francq geeft een hoge lob. Rakowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Theater F.C - ATECUBANOS fc 1:0

4e minuut.
Matias kopt de bal weg. Kermes rent richting de bal. Kermes met een sublieme pass. Kobylaniec is nu in balbezit. Kobylaniec geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Crispim rent richting de bal. Francq verovert de bal door een tackle van achteren. Francq geeft een hoge lob. Dubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Francq geeft een hoge lob. Daar is Kobylaniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rakowski is nu in balbezit. Rakowski schiet op doel. Vercilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Theater F.C - ATECUBANOS fc 2:0

16e minuut.
Kermes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermes geeft de bal voor. Dubiński kopt de bal weg. Rakowski is nu in balbezit. Rakowski schiet op doel. Vercilo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Rakowski met een sublieme pass. Daar is Kobylaniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobylaniec met een sublieme pass. Dubiński rent richting de bal. Dubiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Theater F.C - ATECUBANOS fc 3:0

24e minuut.
Zé Galo rent richting de bal. Kobylaniec verovert de bal door een tackle van achteren. Kobylaniec passt de bal in één keer door. Rakowski rent richting de bal. Rakowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Theater F.C - ATECUBANOS fc 4:0

24e minuut.
Zé Galo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Romero komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Daar is Dubiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubiński probeert naar een medespeler te passen. Rakowski is nu in balbezit. Rakowski draait met de bal, schiet en ... Vercilo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Theater F.C - ATECUBANOS fc 5:0

32e minuut.
Guillén verovert de bal door een tackle van achteren. Guillén geeft een lange en hoge pass. Kobylaniec probeert de bal aan de voet te houden. Rakowski is nu in balbezit. Rakowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Nem is nu in balbezit. Kermes verovert de bal door een tackle van achteren. Rakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiński rent richting de bal. Dubiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Romero probeert naar een medespeler te passen. Garrido Canales geeft de bal voor. Rakowski is nu in balbezit. Kobylaniec is nu in balbezit. Kobylaniec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Rakowski is nu in balbezit. Rakowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Andrada de bal. Kobylaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylaniec draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Theater F.C 14%, ATECUBANOS fc 86%.
Dream Theater F.C - ATECUBANOS fc 5:0

56e minuut.
Pern bereikt de bal nog maar net als eerste. Pern geeft een hoge lob. Romero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kobylaniec rent richting de bal. Kobylaniec geeft een lange en hoge pass. Vercilo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Kermes rent richting de bal. Kermes passt de bal met de wreef. Rakowski rent richting de bal. Rakowski schiet op doel. Andrada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Dubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiński passt de bal zonder na te denken. Rakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakowski haalt uit met een fantastische trap. Vercilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Theater F.C - ATECUBANOS fc 6:0

78e minuut.
Francq probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kermes rent richting de bal. Kermes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rakowski de bal. Rakowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Theater F.C - ATECUBANOS fc 7:0

82e minuut.
Garrido Canales is nu in balbezit. Garrido Canales geeft een hoge lob. Valadão heeft problemen om de bal te vangen. Dubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Theater F.C 20%, ATECUBANOS fc 80%.
Dream Theater F.C - ATECUBANOS fc 7:0