Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATECUBANOS fc Dream Theater F.C
Normal Tactiek SEW
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 33.5
waardeloos Schieten goed
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Larcinesi met een sublieme pass. Rakowski rent richting de bal. Gros is nu in balbezit. Rakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakowski draait met de bal, schiet en ... Vercilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Defronzo rent richting de bal. Defronzo passt de bal zonder na te denken. Rakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Andrada de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ATECUBANOS fc - Dream Theater F.C 0:1

28e minuut.
Rakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakowski passt de bal in één keer door. Larcinesi is nu in balbezit. Larcinesi haalt uit met een fantastische trap. Vercilo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ATECUBANOS fc - Dream Theater F.C 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATECUBANOS fc 68%, Dream Theater F.C 32%.
ATECUBANOS fc - Dream Theater F.C 0:2

58e minuut.
Defronzo geeft een hoge lob. Anh Quyết kopt de bal weg. Nem heeft problemen om de bal te vangen. Groblewski rent richting de bal. Groblewski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Cunha onderschept slim de pass. Cunha probeert naar een medespeler te passen. Anh Quyết geeft de bal voor. Rakowski rent richting de bal. Rakowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Hubisz probeert naar een medespeler te passen. Anh Quyết probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gros rent richting de bal. Groblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Groblewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Cotelo geeft een hoge lob. Larcinesi probeert naar een medespeler te passen. Xavante heeft problemen om de bal te vangen. Groblewski rent richting de bal. Groblewski haalt uit met een fantastische trap. Vercilo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rakowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ATECUBANOS fc - Dream Theater F.C 0:3

79e minuut.
Rakowski onderschept slim de pass. Rakowski met een sublieme pass. Groblewski rent richting de bal. Groblewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ATECUBANOS fc - Dream Theater F.C 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATECUBANOS fc 76%, Dream Theater F.C 24%.
ATECUBANOS fc - Dream Theater F.C 0:4