Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taguá Olímpia FC ASEIB
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Leitão kopt de bal weg. Klungelig pakt Baptista de bal. Criciúma rent richting de bal. Baptista verovert de bal door een tackle van achteren. Baptista geeft een hoge lob. Gonzer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Câmara bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taguá Olímpia FC - ASEIB 1:0

43e minuut.
Pessagno probeert naar een medespeler te passen. Claudiano rent richting de bal. Claudiano passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Guerreiro de bal. Guerreiro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taguá Olímpia FC 41%, ASEIB 59%.
Taguá Olímpia FC - ASEIB 1:0

62e minuut.
Akkari kopt de bal weg. Opala is nu in balbezit. Sinner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Opala moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Opala kan niet meer verder spelen. Botelho Pinto komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Pessagno is nu in balbezit. Pessagno passt de bal in één keer door. Guerreiro is nu in balbezit. Guerreiro schiet op doel. Alito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Taguá Olímpia FC - ASEIB 1:1

84e minuut.
Vale met de inworp. Riceputi rent richting de bal. Riceputi probeert naar een medespeler te passen. Câmara rent richting de bal. Câmara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Vale onderschept slim de pass. Vale met een sublieme pass. Guerreiro is nu in balbezit. Pessagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessagno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toró heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taguá Olímpia FC 38%, ASEIB 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Taguá Olímpia FC - ASEIB 1:1