Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASEIB Tabajara
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
18.5 gemiddelde waardering 34.1
zwak Schieten matig
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Claudiano speelt de bal door. Daar is Guerreiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topka bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerreiro onderschept slim de pass. Guerreiro schiet op doel. Parejro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Onofrei met een snelle inworp. Klungelig pakt LLévenes de bal. LLévenes geeft een hoge lob. Dziekanowski is nu in balbezit. Dziekanowski haalt uit met een fantastische trap. Gonzer bokst de bal weg.

14e minuut.
Parejro trapt de bal weg van het doel. Szovják kan de bal niet met de borst controleren. Szovják passt de bal met de wreef. Dziekanowski rent richting de bal. Dziekanowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Akkari geeft een hoge lob. Szovják kopt de bal weg. Dziekanowski is nu in balbezit. Dziekanowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Souto de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Szovják passt de bal zonder na te denken. Dziekanowski is nu in balbezit. Souto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dziekanowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Szovják met een snel genomen vrije trap. Gonzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
LLévenes speelt de bal door. Rabeira is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riceputi. Rabeira is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. LLévenes komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Dziekanowski is nu in balbezit. Dziekanowski passt de bal met de wreef. Rabeira is nu in balbezit. Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASEIB 53%, Tabajara 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ASEIB - Tabajara 0:0

46e minuut.
Moro León komt het veld opgelopen. Nourry komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Botelho Pinto kopt de bal weg. Pessagno rent richting de bal. Pessagno met een sublieme pass. Moro León is nu in balbezit. Moro León draait met de bal, schiet en ... Gonzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moro León bereikt de bal nog maar net als eerste. Moro León haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Riceputi is nu in balbezit. Cazan onderschept slim de pass. Cazan geeft een lange en hoge pass. Moro León is nu in balbezit. Moro León draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moro León rent richting de bal. Moro León haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Moro León is nu in balbezit. Moro León passt de bal met de wreef. LLévenes rent richting de bal. Nourry rent richting de bal. Nourry haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Moro León rent richting de bal. Moro León geeft een lange en hoge pass. LLévenes is nu in balbezit. LLévenes haalt uit met een fantastische trap. Paal!

64e minuut.
Botelho Pinto is nu in balbezit. Noworyta onderschept slim de pass. Noworyta probeert naar een medespeler te passen. Nourry speelt de bal door. LLévenes rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASEIB - Tabajara 0:1

71e minuut.
Riceputi is nu in balbezit. Cazan onderschept slim de pass. Cazan probeert naar een medespeler te passen. Moro León is nu in balbezit. Moro León haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Cazan passt de bal zonder na te denken. Szovják bereikt de bal nog maar net als eerste. Souto bereikt de bal nog maar net als eerste. Szovják verovert de bal door een tackle van achteren. Szovják geeft een lange en hoge pass. Gonzer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Noworyta verovert de bal door een tackle van achteren. Noworyta geeft een lange en hoge pass. Moro León met een sublieme pass. Nourry is nu in balbezit. Nourry haalt uit met een fantastische trap. Gonzer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Akkari heeft problemen om de bal te vangen. LLévenes bereikt de bal nog maar net als eerste. LLévenes schiet op doel. Paal!

83e minuut.
Nourry is nu in balbezit. Nourry geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Akkari de bal. LLévenes is nu in balbezit. LLévenes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASEIB - Tabajara 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASEIB 57%, Tabajara 43%.
ASEIB - Tabajara 0:2