Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Base Forte Taguá Olímpia FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Bohn is nu in balbezit. Bohn passt de bal met de wreef. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna schiet op doel. Na een snelle pass probeert Malzoni de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. de Aço neemt de hoekschop. Malzoni heeft problemen om de bal te vangen. Malzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Alito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Baptista verovert de bal door een tackle van achteren. Sinner rent richting de bal. Câmara rent richting de bal. Câmara schiet op doel. Na een snelle pass probeert China de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baptista geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Granha rent richting de bal. Granha haalt uit met een fantastische trap. Peixoto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Base Forte - Taguá Olímpia FC 0:1

40e minuut.
Escadinha rent richting de bal. Bohn rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Escadinha. Bohn raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

42e minuut.
Nabuco probeert naar een medespeler te passen. Rosseto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosseto met een sublieme pass. Laguna is nu in balbezit. Laguna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Base Forte 48%, Taguá Olímpia FC 52%.
Base Forte - Taguá Olímpia FC 0:1

64e minuut.
Violento geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cana met een snelle inworp. Sinner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Cana met een snelle inworp. Bohn is nu in balbezit. Bohn speelt de bal door. Laguna rent richting de bal. Laguna haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Granha probeert naar een medespeler te passen. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega geeft de bal voor. de Aço rent richting de bal. de Aço geeft een lange en hoge pass. Alito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Rosseto geeft de bal voor. Toró kopt de bal weg. Granha speelt de bal door. Câmara is nu in balbezit. Câmara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Leitão verovert de bal door een tackle van achteren. Escadinha bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bohn. Bohn krijgt een gele kaart. Escadinha raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Base Forte 54%, Taguá Olímpia FC 46%.
Base Forte - Taguá Olímpia FC 0:1